Mπάγερν: Πάει για νέο ρεκόρ τερμάτων

Η μηχανή των γκολ που λέγεται Μπάγερν Μονάχου λειτουργεί ασταμάτητα εδώ και έναν χρόνο.

Η μηχανή των γκολ που λέγεται Μπάγερν Μονάχου λειτουργεί ασταμάτητα εδώ και έναν χρόνο.

Έχει περάσει σχεδόν ένα ημερολογιακό έτος από τις 9 Φεβρουαρίου του 2020, όταν οι Βαυαροί είχαν μείνει στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Λειψία για την Μπουντεσλίγκα.

Ήταν και η τελευταία φορά που η μετέπειτα κάτοχος του τρεμπλ θα έμενε χωρίς γκολ σε επίσημο παιχνίδι της.

Από τότε η ομάδα του Χάνσι Φλικ έχει δώσει 50 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει σε όλα τουλάχιστον από μία φορά.

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση όλων των τροπαίων σε Γερμανία και Ευρώπη, με τους Βαυαρούς να συνεχίζουν επιθετικά σε ακόμα υψηλότερους ρυθμούς.

Μετά το 4-1 επί της Χοφενχάιμ, η Μπάγερν έφτασε τα 57 γκολ ενεργητικό σε 19 αγώνες, κάτι που είχε πετύχει ως τώρα μόνο η Βέρντερ Βρέμης τη σεζόν 1985-86 με προπονητή τον Ότο Ρεχάγκελ (τερμάτισε τελικά δεύτερη στο πρωτάθλημα).

Με μέσο όρο ακριβώς 3 γκολ ανά αγώνα, αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα φτάσει τα 102 γκολ, επίδοση που θα αποτελέσει νέο ρεκόρ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα, μετά τα 101 της σεζόν 1971/72. Πέρσι οι Βαυαροί είχαν σταματήσει στα 100.

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο Λεβαντόφσκι έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ έχοντας σκοράρει ήδη 24 φορές, όμως στη φόρμα της πενταετίας είναι και ο Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός επιθετικός έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα ισάριθμα τελευταία του παιχνίδια, το καλύτερο σερί του από τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2015, όταν είχε σκοράρει επτά γκολ σε ισάριθμα συνεχόμενα ματς. Ο Μίλερ έχει φτάσει ήδη τα 10 γκολ και είναι η πρώτη φορά από το 2015/16 που γίνεται «διψήφιος» στο πρωτάθλημα (είχε τελειώσει τη σεζόν με 20).

Οι ανωτέρω επιδόσεις, καλύπτουν εν μέρει το μέτριο ως κακό αμυντικό ρεκόρ των Βαυαρών, οι οποίοι έχουν δεχτεί ήδη 26 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ όλη τη σεζόν πέρσι είχαν δεχτεί 32


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.