Bundesliga: Στο «Χ» έμειναν Μπάγερν και Γκλάντμπαχ! (vids)

Διαβάστε στο Novasports.gr όλα όσα έγιναν στα πέντε παιχνίδια (16:30 σέντρα) που άνοιξαν την «αυλαία» της όγδοης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 1-1

«Στραβοπάτημα» για τους Βαυαρούς και μάλιστα στην Αλιάντς Αρένα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Έγκεσταιν στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά ο Κομάν στο 62ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια. Η ομάδα του Φλικ δεν είχε τελική στο στόχο στο πρώτο ημίχρονο (0-2 υπέρ της Βέρντερ) αλλά στην επανάληψη βελτιώθηκε και κατάφερε να μην ηττηθεί. Παρέμεινε πρώτη η Μπάγερν αλλά έδωσε τη δυνατότητα στη Λειψία να την φτάσει στους 19 βαθμούς αν κερδίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21/11, 19:30).

Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 1-1

Συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις στη Bundesliga έδωσε η ομάδα του Μένχενγκλαντμπαχ. Ο Νόιχαους μπορεί να σκόραρε νωρίς (5′) αλλά ο Καλιγκούρι με ένα εξαιρετικό σουτ έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στους Βαυαρούς (88′).

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2

Τους 18 βαθμούς έφτασε η Λεβερκούζεν μετά την σημερινή εκτός έδρας επιτυχία της. Ο Ντράγκοβιτς ήταν αυτός που με βολίδα στο 88′ κέρδισε τον Ορτέγκα και ανέβασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα του. Οι “ασπιρίνες” είχαν προηγηθεί με τον Μπέιλι στο 27ο λεπτό αλλά ο Χραντέκι σκόραρε στην εστία της ομάδα του για το 1-1 (47′). Τέλος καλό όλα καλά όμως για την Λεβερκούζεν, που πλέον επικεντρώνεται στο εντός έδρας ματς της Πέμπτης με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τους ομίλους του Europa League.

Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη 3-3

Το καλύτερο ποιοτικά παιχνίδι εκτυλίχθηκε στο Σίνσχαϊμ! Ο Μπάουμγκαρτνερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (16′), όμως η αντίδραση της Στουτγκάρδης ήταν άμεση και… διπλή. Γκονζάλες και Γουαμανγκιτούκα στο 18′ και το 27′ έφεραν τούμπα το ματς. Όμως η Χόφενχαϊμ με τους Σεσενιόν (48′) και Κράμαριτς (πέναλτι 71′) άλλαξε και πάλι την ιστορία του ματς. Ο Κεμπφ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, σε ένα ματς που θα θυμόμαστε καιρό για τις εναλλαγές συναισθημάτων.

Σάλκε-Βόλφσμπουργκ 0-2

Ακόμα περισσότερο… αλάτι στις πληγές της Σάλκε έριξε η Βόλφσμπουργκ! Οι “μπλέ” βρίσκονται στην 17η θέση της βαθμολογίας (3 βαθμούς) και κινδυνεύουν με ιστορικό υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι, καθάρισαν γρήγορα γρήγορα το ματς με τους Βέγκχορστ (3′) και Σλάγκερ (24′). Μετά άφησαν το πόδι από το… γκάζι, απειλήθηκαν ελάχιστα και άρχισαν να σκέφτονται ήδη το εντός έδρας παιχνίδι της ένατης αγωνιστικής με την Βέρντερ Βρέμης (27/11).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.