Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουρκ 3-1: Γκολ-Άριο (hls)

Η αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις Μπάγερ Λεβερκούζεν σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Λούκας Αλάριο (2 γκολ) να πρωταγωνιστεί σε ακόμα ένα ματς.

Η αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις Μπάγερ Λεβερκούζεν σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Λούκας Αλάριο (2 γκολ, 1 δοκάρι) να πρωταγωνιστεί σε ακόμα ένα ματς. Η ομάδα του Μπος παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, ενώ την περασμένη εβδομάδα κέρδισε εύκολα τη Νις (6-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Η Λεβερκούζεν με αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Καλύτερη η Μπάγερ το ξεκίνημα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα νωρίς στο ματς, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Αλάριο πήρε την κεφαλιά με τον Φράμπεργκερ να βάζει αντικανονικά το χέρι του και τον Αργεντινό να σκοράρει από την άσπρη βούλα (1-0, 16ο λεπτό). Τρίτο σερί ματς που σκοράρει ο 28χρονος επιθετικός μετά το γκολ που έδωσε τη νίκη κόντρα στη Μάιντς (17/10, 0-1) και το γκολ που πέτυχε στο ίδιο λεπτό (16′) κόντρα στη Νις.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Άουγκσμπουρκ ισοφάρισε με τον Ντάνιελ Καλιτζούρι να σκοράρει στο 51ο λεπτό το 2ο γκολ του με την φανέλα της νέας του ομάδας. Στο 67ο λεπτό η Λεβερκούζεν έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Βιρτς που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς να μην μπορεί να νικήσει τον Γκίκεβιτς και στη συνέχεια ο Μπέιλι να σημαδεύει το δοκάρι του Πολωνού τερματοφύλακα. Η ομάδα του Πέτερ Μπος συνέχισε να ψάχνει το γκολ όμως η μπάλα βρήκε εκ νέου το δοκάρι του Γκίκεβιτς στην κεφαλιά του Λούκας Αλάριο στο 70ο λεπτό. Ο Αργεντινός κατόρθωσε να στείλει τελικά την μπάλα στα δίχτυα μετά την εκτέλεση φάουλ του Αμίρι και να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1, 74ο λεπτό). 4o γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τον 28χρονο.

Η Άουγκσμπουργκ βγήκε όλη μπροστά στις καθυστερήσεις, μαζί και ο Γκίκεβιτς, για να ισοφαρίσει και το πλήρωσε, καθώς ο Ντιαμπί σκόραρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (3-1, 93′)

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Σβεν Μπέντερ, Λαρς Μπέντερ (36′ Ντράγκοβιτς), Σινχράβεν, Ταπσομπά, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Αμίρι, Πάλάσιος (63′ Βιρτς), Αλάριο (81′ Μπελαραμπί), Ντιαμπί, Μπέιλι

Άουγκσμπουργκ (Χέικο Χέρλις): Γκίκεβιτς, Χαουελέου, Φράμπεργκερ (83′ Γκάμνι), Ουντουοκάι, Ιάγκο, Καλιτζούρι, Χαν (46′ Βάργκας) Γκρουέθο, Ράνι Κεντίρα (83′ Ρίχτερ), Γκρέγκοριτς (46′ Γένσεν), Νιντερλέχνερ (74′ Στρομπλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.