Τα στιγμιότυπα της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga (hl)

 Η Μπάγερν επέστρεψε στα τρίποντα με σόου του Λεβαντόφσκι, αγνοεί την νίκη η Βόλφσμπουργκ που κόλλησε κόντρα στην αήττητη Άουγκσμπουργκ. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το γερμανικό πρωτάθλημα.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΧΕΡΤΑ 4-3

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι γύρισε στα γκολ μαζί και οι Βαυαροί στις επιτυχίες. Ο Πολωνός έβαλε τέσσερα γκολ στο Μόναχο απέναντι σε μια Χέρτα που λίγο έλειψε να φύγει με το βαθμό. Με πέναλτι στις καθυστερήσεις καθάρισε ο Λέβα.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 0-0

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει η Βόλφσμπουργκ καθώς απέσπασε τρίτη σερί ισοπαλία στην έδρα της απέναντι στην Άουγκσμπουργκ που αγνοεί την ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές (2 νίκες – 1 ισοπαλία).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ    4-0

Αγχωμένες και χωρίς ιδέες οι δύο ομάδες μέχρι ο συνήθης ύποπτος Χάαλαντ (31′) να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι άρχισαν να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην Φράιμπουργκ. 

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου σε στατική φάση σκόραρε ο Τσαν (47′) και όλα έγιναν ακόμη πιο εύκολα. Ο Ρέινα έδωσε την τρίτη του ασίστ στο ματς για να πετύχει δεύτερο γκολ ο Χάαλαντ (66′) ο οποίος λίγο πριν την λήξη έδωσε την ασίστ για να κάνει εύκολα ο Πάσλακ το τελικό 4-0. 

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ    1-3

Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι; Η Γκλάντμπαχ μπήκε αφηνιασμένη στο ΡάινΕνεργκί Στάντιον της Κολωνίας και στο εικοσάλεπτο ήταν μπροστά με 2-0 με σκόρερ τους Πλεά (14′) και Λάινερ (16′). 

Από το σημείο του πέναλτι ο αρχηγός Στιντλ (56′) κλείδωσε την νίκη στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 84ο λεπτό ο Ρέτσμπεκαϊ μείωσε για τους τράγους στο τελικό 1-3. 

Στο 66ο λεπτό του αγώνα, μετά το 0-3 μπήκε στο γήπεδο ο Δημήτρης Λημνιός για την Κολωνία. 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ    1-0

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Βέρντερ πήρε δίκαια το προβάδισμα με το γκολ του Μπιτένκουρ (27′). Ακίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν και έπρεπε να πάρουν αποτέλεσμα αλλά οι Εντμούντσον και Κλος ήταν άστοχοι ενώ η μπάλα πήγε στα δίχτυα στις καθυστερήσεις αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως επιθετικό φάουλ. Η Βέρντερ άντεξε. 

Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε ο Στέφανος Καπίνο. 

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ    2-1

Η Άιντραχτ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα αλλά ξέχασε την άμυνά της και τον… καυτό Κράμαριτς. Με το έκτο του γκολ σε τρία παιχνίδια φέτος ο Κροάτης σημείωσε το 0-1 (18′) που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα βελτιώνονταν και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση δίκαια με τον Κάμαντα (54′). Ο ρυθμός ανέβηκε και άρχισαν οι ευκαιρίες και στις δύο εστίες. 

Αποτελεσματικός ο Ντοστ που γύρισε το ματς για την Άιντραχτ (71′). Οι αετοί πήραν μια σπουδαία νίκη. 

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    1-1

Η Λεβερκούζεν σκόραρε γρήγορα με το νέο της απόκτημα, τον επιθετικό Σικ (7′). Η Στουτγκάρδη προσπάθησε αλλά είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και το ημίχρονο έληξε φυσιολογικά 0-1. 

Αντίθετα με την ροή του αγώνα η Στουτγκάρδη ισοφάρισε με τον Κάλαϊτζιτς στο δεύτερο ημίχρονο (76′). Το τελικό 1-1 αδικεί την ανώτερη Λεβερκούζεν αλλά σπανίως το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο.

Ο Μαυροπάνος αντικαταστάθηκε στο 70ο λεπτό λόγω ενοχλήσεων. 

Το βράδυ της Παρασκευής η Ουνιόν Βερολίνου πέτυχε την πρώτη νίκη της φέτος διαλύοντας με 4-0 την Μάιντς. Θυμηθείτε πως… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.