Σημαντικές νίκες για Φραϊμπουργκ και Ουνιόν (video)

Σημαντικές εντός έδρας νίκες πέτυχαν η Φράϊμπουργκ που επικράτησε (2-1) της Χέρτα και η Ουνιόν που με δυσκολία πέρασε το εμπόδιο της ουραγού Πάντερμπορν (1-0)

Βαθμολογική τόνωση για τις Φραϊμπουργκ και Ουνιόν που συνέχισαν με νίκες στα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Στο «Schwarzwald-Stadion» του Φραϊμπουργκ η τοπική ομάδα με σκόρερ τους Γκρίφο (στο 61΄ πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ) και Πέτερσον (71΄) επικράτησε 2-1 της Χέρτα (66΄ ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι ο Ιμπίσεβιτς) και σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς (με 46 προηγείται η Βόλφσμπουργκ).

Στο Βερολίνο η Ουνιόν νίκησε 1-0 την Πάντερμπορν (27΄ αυτογκόλ του Ζολίνσκι), υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην τρίτη ήττα τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, βυθίζοντας τους ταυτόχρονα στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.  

Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη καθώς με 38 βαθμούς ισοβαθμούν στην 10η θέση με τις Αϊντραχτ και Χέρτα (οι δύο τελευταίες έχουν ένα αγώνα λιγότερο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.