Βέρντερ-Μπάγερν 0-1: Ασταμάτητος Λεβαντόφσκι! (videos)

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έβαλε με ωραίο γκολ μπροστά τους Βαυαρούς στο σκορ απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι “χτύπησε” και πάλι για την Μπάγερν Μονάχου! Στον εκτός έδρας αγώνα των Βαυαρών με την Βέρντερ Βρέμης (16/6) σκόραρε στο 43ο λεπτό και έβαλε μπροστά την ομάδα του σκορ, 0-1. Έφτασε έτσι ο Πολωνός στράικερ τα 31 γκολ στο πρωτάθλημα της Bundesliga, ενώ με αυτό το τέρμα άνοιξε το δρόμο της νίκης στην ομάδα του Μονάχου, αν κι έχει ένα ημίχρονο ακόμη.
 
Το γκολ ήρθε έπειτα από καταπληκτική συνεργασία των παικτών της Μπάγερν. Φανταστική ψηλή κάθετη μπαλιά από τον Μπόατενγκ προηγήθηκε, με τον Λεβαντόφσκι να κοντρολάρει άψογα στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει με εξαιρετικό τρόπο στη συνέχεια. Να σημειωθεί ότι ο Πολωνός ήταν στο όριο του οφ σάιτ, όμως, όπως φαίνεται στο βίντεο καλυπτόταν από αντίπαλο.
 
Νωρίτερα, ο Λεβαντόφσκι είχε κάνει ένα απίθανο κοντρόλ στην αντίπαλη περιοχή, εναέριο, και λίγο έλειψε να γίνει επικίνδυνος για την εστία της Βέρντερ, όμως, τον πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Γκεμπρεσελασιέ και τον έκοψε. Μάλιστα, προς στιγμήν ο Πολωνός έμεινε στο έδαφος, καθώς χτύπησε στο πρόσωπο, όμως, σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά, για να σκοράρει λίγα λεπτά αργότερα και να κάνει το 0-1 για την Μπάγερν.
 
 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.