Εξάρα σε ένα ημίχρονο η Ντόρτμουντ στο Πάντερμπορν (video)

Το ημίχρονο ανάμεσα σε Πάντερμπορν και Ντόρτμουντ έληξε 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Μπορούσια πέτυχε έξι γκολ και διέλυσε την ουραγό μέσα στο σπίτι της με 6-1. 

Ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ παραδέχτηκε ότι η μάχη για τον τίτλο έχει χαθεί από την Μπάγερν Μονάχου και ότι η ομάδα ψάχνει απλά μερικές νίκες για να σφραγίσει την παρουσία στο επόμενο Champions League. 

Μια από αυτές τις νίκες πέτυχε στην έδρα της ουραγού Πάντερμπορν με το εντυπωσιακό 6-1 αν και το παιχνίδι στο ημίχρονο ήταν 0-0 και μέχρι το 73ο λεπτό στο 1-2. 

Η Ντόρτμουντ στο δεύτερο ημίχρονο πήγε γρήγορα στο 0-2 με δύο γκολ σε ένα τετράλεπτο από Αζάρ (54′) και Σάντσο (57′). 

Με πέναλτι μείωσε ο Χιούνεμαϊερ για την Πάντερμπορν (72′) αλλά η Ντόρτμουντ έδωσε γρήγορα απάντηση με δεύτερο γκολ του Σάντσο στο ματς (74′) και κλείδωσε τη νίκη. 

Οι γηπεδούχοι παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών του Φαβρ και δέχτηκαν ακόμη τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά από Χακίμι (85′), Σμέλτσερ (89′) και άλλο ένα από τον Σάντσο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Με τη νίκη της η Ντόρτμουντ πήγε ξανά στο -7 από την Μπάγερν. 

Πάντερμπορν : Τσίνγκερλε, Στρόντικ, Χιούνεμαϊερ, Σόνλαου, Ντρέγκερ, Κόλινς, Βασιλειάδης (83′ Σαμπίρι), Άντβι-Αντιέι (83′ Γιαστρέμπσκι), Χόλτμαν (74′ Πρέγκερ), Μάμπα (66′ Μίχελ), Σρμπένι (66′ Ζολίνσκι)

Ντόρτμουντ : Μπούρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ακάντζι, Χακίμι (87′ Μόρεϊ), Ντιλέινι (68′ Βιτσέλ), Τσαν 987′ Μπαλέρντι), Γκερέιρο (80′ Σμέλτσερ), Σάντσο, Μπραντ (80′ Ρέινα), Αζάρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.