Ο Λαμπαντία των ρεκόρ

Η Χέρτα νίκησε με 2-0 την Άουγκσμπουργκ με τον Μπρούνο Λαμπαντία να κάνει την καλύτερη εκκίνηση για προπονητή στον πάγκο της Χέρτα μετά από 18 χρόνια. 

Ήταν Φεβρουάριος του 2002 όταν ο Φάλκο Γκετς ανέλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του την Χέρτα Βερολίνου μετά τον δημοφιλέστατο και για μια εξαετία προπονητή των πρωτευουσιάνων Γιούργκεν Ρέμπερ. 

Ο Γκετς άρχισε την καριέρα του με τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες και με τέρματα 11-2. Ακριβώς την εκκίνηση που έχει κάνει αυτή την στιγμή στον πάγκο της Χέρτα, ο Μπρούνο Λαμπαντία. 

Ο Μπρούνο Λαμπαντία κάνει την καλύτερη εκκίνηση στον πάγκο της ομάδας μετά από 18 χρόνια και ισάριθμους προπονητές. Πέρσι οδήγησε την Βόλφσμπουργκ σε έξοδο στην Ευρώπη και αποχώρησε το καλοκαίρι. 

Με το τρίποντο απέναντι στην Άουγκσμπουργκ η Χέρτα είπε αντίο στην μάχη για την παραμονή και πλέον αρχίζει να σκέφτεται την Ευρωπαϊκή έξοδο. Ότι και να γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια στο τέλος της αγωνιστικής θα βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.