Λειψία-Χέρτα 2-2: Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Νάγκελσμαν (hls)

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της βελτιωμένης επί Λαμπαντία Χέρτα κι έτσι δεν εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Ντόρτμουντ για να περάσουν στη δεύτερη θέση της Bundesliga.

Στο πρώτο ημίχρονο «μίλησαν» οι στατικές φάσεις, αφού και τα δύο γκολ επετεύχθησαν από κόρνερ. Στο 9’ ο Πλάτενχαρντ βρήκε τον Γκρούιτς στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων με το Σέρβο να σκοράρει για πρώτη φορά από το Δεκέμβριο για το 0-1. 

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον ίδιο τρόπο, ο Ενκουνκού με τη 13η ασίστ του στη σεζόν από κόρνερ βρήκε στο πρώτο δοκάρι τον Κλόστερμαν, ο 23χρονος Γερμανός με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Γιάρσταϊν, για την ισοφάριση, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο 63’ ο Μάρσελ Χάλστενμπεργκ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του Νάγκελσμαν με παίκτη λιγότερο. Όμως αυτό δε λύγισε τη Λειψία, η οποία 5 λεπτά αργότερα βρήκε το γκολ της ανατροπής, με σουτ του Πάτρικ Σικ εκτός μεγάλης περιοχής, σε φάση στην οποία ο Ρούνε Γιάρσταϊν φάνηκε να ελέγχει, αλλά τελικώς έσπρωξε την μπάλα στο βάθος της εστίας του.

Στο 81’ ο Κούνια με την ταχύτητά του προβλημάτισε τον Λούκμαν, ο οποίος τον ανέτρεψε εντός μεγάλης περιοχής με τον Πιόντεκ να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Επί των ημερών του Λαμπαντία η Χέρτα έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η Λειψία έχει 4 ισοπαλίες και μία νίκη στα 5 τελευταία ματς της Bundesliga. 

Λειψία (Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Άνταμς, Κλόστερμαν, Ουπαμεκανό, Χάλστενμπεργκ, Ζάμπιτσερ (αρχ.), Λάιμερ, Όλμο (58’ Λούκμαν), Ενκουνκού (68’ Ανχελίνιο), Σικ (79’ Όρμπαν), Βέρνερ (79’ Βολφ)

Χέρτα (Λαμπαντία): Γιάρσταϊν, Πεκάρικ, Μπογιάτα, Τορουναρίγκα, Πλάτενχαρντ (11’ Μίτελστεντ), Γκρούιτς, Σκίελμπρεντ (77’ Μάιερ), Λουκεμπάκιο (71’ Ντιλρόζουν), Νταρίντα (71’ Πιόντεκ), Κούνια, Ιμπίσεβιτς (αρχ.) (78’ Ενγκανκάμ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.