«Απειλή» χρεών λόγω κορωνοϊού στην Βέρντερ Βρέμης

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του γερμανικού συλλόγου, η χρονιά μπορεί να κλείσει με απώλειες ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του γερμανικού συλλόγου, η χρονιά μπορεί να κλείσει με απώλειες ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω της πανδημίας.
Με δηλώσεις του την Παρασκευή (24/4) ο Κλάους Φίμπρι επεσήμανε ότι λόγω της απώλειας εσόδων εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της κινδυνεύει να υποστεί χρέη 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά αυτό είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά δεν παύει να είναι μια ορατή απειλή.

«Η ρευστότητα μας έχει εξασφαλιστεί μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Αυτό δείχνει πόσο επείγον είναι να αντιμετωπίσουμε αυτό την κρίση που δεν την προκαλέσαμε εμείς. Είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την οικονομική ύπαρξη της Βέρντερ, σύντομα κι άλλες ομάδες της Bundesliga θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση», σχολίασε ο Κλάους Φίλμπρι.

Ο 53χρονος διοικητικός ηγέτης της Βέρντερ τόνισε πως πιθανότατα θα χρειαστεί να πάρει η ομάδα δάνειο άνω των 15 εκατομμυρίων από τράπεζα, απέρριψε την πώληση των μετοχών και στάθηκε στις απώλειες που θα προκύψουν από εισιτήρια, χορηγούς και εμπορικές εκμεταλλεύσεις με διαφημίσεις, φανέλες κτλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.