Πρωτιά για Λειψία, τετράδα η Λεβερκούζεν (video)

Στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος ανέβηκε η Λειψία, ενώ με νίκες προχώρησαν Βόλφμπουργκ, Χέρτα και Λεβερκούζεν στην 22η αγωνιστική της Bundesliga. 

Στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος ανέβηκε η Λειψία, ενώ με νίκες προχώρησαν Βόλφμπουργκ, Χέρτα και Λεβερκούζεν στην 22η αγωνιστική της Bundesliga. 

Λειψία – Βέρντερ Βρέμης 3-0
Άνετη νίκη για την Red Bull Λειψία, η οποία επικράτησε 3-0 της Βέρντερ Βρέμης αφήνοντάς την στην προτελευταία θέση της Bundesliga. Κλόστερμαν, Σικ και Μουκιέλε οι σκόρερ της αναμέτρησης. 

Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ 2-3
Σπουδαίο διπλό για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε 3-2 τη Χόφενχαϊμ και βλέπει Ευρώπη. Χατ-τρικ ο Βέγκχορστ με δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι, Μπάουμγκάρτντερ και Κράμαριτς γκολ από το σημείο του πέναλτι σκόραραν οι γηπεδούχοι.

Αουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ 1-1
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ με την Φράιμπουργκ, οι οποίες έμειναν στο 1-1. Ο Μαξ στο 38’ έκανε το 1-0 για να ισοφαρίσει στο 51’ ο Χάμπερερ. 

Πάντερμπορν-Χέρτα 1-2
Νικηφόρο πέρασμα της Χέρτα από την έδρα της Πάντερμπορν με σκορ 2-1. Οι Βερολινέζοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Μπογιατά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σρμπένι στο 51’ για να χαρίσει τη νίκη στην Χέρτα ο Κόλινς με αυτογκόλ. 90 λεπτά αγωνίστηκε ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. 

Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3 
Νίκη τετράδας στην εκπνοή της αναμέτρησης για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε 3-2 στο Βερολίνο της Ουνιόν. Στο 7’ το 1-0 ο Γκέντνερ με τις «ασπιρίνες» να ανατρέπουν την κατάσταση με Χάβερτς (22’) και Ντιαμπί (83’). Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το 2-2 με τον Μπίλτερ για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους ο Μπελαραμπί στο 94’. 

Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0
Με τεσσάρα συνέχισε η Μπορούσια, η οποία συνέτριψε 4-0 την Άιντραχτ Φρανκούρτης στο Βεστφάλεν. Πίστσεκ, Σάντσο, Χάαλαντ και Γκερέιρο οι σκόρερ της ομάδας του Φαβρ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.