Ματς… έπος στο Λεβερκούζεν, νίκη για τους γηπεδούχους (video)

Σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Μπάι Αρένα η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάφερε να πάρει μία χρυσή νίκη επί της Ντόρτμουντ (4-3) και τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Μπάι Αρένα η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάφερε να πάρει μία χρυσή νίκη επί της Ντόρτμουντ (4-3) και τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Το 1-0 για τους γηπεδούζους ήρθε στο 20ο λεπτό με τον Βόλαντ για να ισοφαρίσει μόλις δύο λεπτά μετά η Ντόρτμουντ με τον Χούμελς. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 33ο λεπτό μ’ ένα καταπληκτικό γκολ από τον Τσαν στην επιστροφή στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του. 

Δύο λεπτά όμως, πριν από το τέλος του ημιχρόνου η Λεβερκούζεν βρήκε το γκολ με τον Βόλαντ και πάλι για το 2-2. 

Ήταν ήδη ένα εξαιρετικό ματς, το οποίο έγινε ακόμα καλύτερο στο δεύερο μισό του, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα στο 64ο λεπτό με τον Γκερέρο ύστερα από ασιστ του Χακίμι. 

Όλα έδειχναν πως η ομάδα της Βεστφαλίας θα ήταν αυτή που θα έβαζε τρεις βαθμούς στο σακούλι της, όμως η Μπάγερ είχε άλλα κατά νου καθώς μέσα σε δύο λεπτά σκόραρε δύο γκολ φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι. Στο 81ο λεπτό έγινε το 3-3 με σκόρερ τον Μπέιλι και ένα λεπτό μετά ο Λαρς Μπέντερ ολοκληρώνοντας τη μαγική ανατροπή των γηπεδούχων. 
Με την ήττα της αυτή η Ντόρτμουντ έχασε σημαντικό έδαφος για τον τίτλο, ενώ η Λεβερκούζεν έφτασε στην 6η θέση ένα βαθμό πίσω από την Σάλκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.