“Η Ρεάλ έτοιμη να προσφέρει 116 εκατομμύρια για τον Σάντσο”

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" η Ντόρτμουντ ήδη αναζητεί το διάδοχο του 19χρονου Άγγλου, θεωρώντας δεδομένο πως οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Η αγγλική εφημερίδα “Daily Mail” υποστηρίζει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει στο μεταγραφικό στόχαστρό της τον Τζέιντον Σάντσο εν όψει του επόμενου καλοκαιριού, με την Ντόρτμουντ να αναζητεί ήδη το διάδοχό του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι “Μπλάνκος” είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 116 εκατομμύρια ευρώ στο γερμανικό σύλλογο. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μαδριλένοι εξετάζουν την περίπτωση του Άγγλου.

Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από δύο χρόνια, όταν ο Σάντσο είχε αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι για να δοκιμάσει την τύχη του στην Bundesliga και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, από αυτές που θα έβρισκε στους “Πολίτες”. Βεβαίως, η Ρεάλ δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που ενδιάφερεται για τον Άγγλο teenager, καθώς στη λίστα των ενδιαφερομένων είναι η Παρί Σεν Ζερμέν κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την τρέχουσα σεζόν ο Σάντσο έχει 4 γκολ και 7 ασίστ σε 14 αναμετρήσεις, ενώ την προηγούμενη μέτρησε 13 γκολ και 19 ασίστ σε 43 συμμετοχές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.