Λειψία-Ντόρτμουντ 4-1: Την συνέτριψε και αύξησε το προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League (highlights)

Η πέμπτη θέση στο γερμανικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να προσφέρει συμμετοχή στο CL.

Η Λειψία νίκησε με 4-1 την Ντόρτμουντ και στην διεκδίκηση της 4ης θέσης στην Βundesliga, αύξησε το προβάδισμα της στους 5 βαθμούς για την έξοδο στο Champions League, έχοντας πρωταγωνιστή τον Λόις Οπέντα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με το γκολ του Τζέιντον Σάντσο, αλλά τρία λεπτά αργότερα, η Λειψία ισοφάρισε με το πλασέ του Οπέντα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόμου, ο Μπένιαμιν Σέσκο σκόραρε για το 2-1 και την ολική ανατροπή, ενώ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου 45λεπτου, η Λειψία απέκτησε σκορ ασφαλείας με διαφορά γκολ και σκόρερ τον Μοάμεντ Σοακάν, από την έκτη ασίστ του Οπέντα στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ ολοκλήρωσε την επικράτηση της Λειψίας στο 80′, ενώ είναι πολύ πιθανό και η ομάδα που θα κατακτήσει την 5η θέση στην τελική κατάταξη να παίξει στο επόμενο Champions League.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Σιμακάν (52′ Χένριχς), Όρμπαν, Λουκεμπά, Ράουμ, Όλμο, Σλάγκερ (88′  Μπαουμγκάρτνερ), Χαϊντάρα, Σίμονς, Οπέντα (87′ Μπαουμγκάρτνερ) , Σέσκο ( 72′ Μπαουμγκάρτνερ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Βολφ, Χούμελς (51′ Ζίμελς), Σλότερμπεκ, Ριέρσον ( 71′ Μπαουμγκάρτνερ), Ότσκαν, Σάντσο, Ενμετσά (63′ Μπάινο-Γκίτενς) , Μπραντ, Αντεγέμι (46′ Ρόις), Φίλκρουγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.