Γκνάμπρι: Σκόραρε πριν την αναμέτρηση με την παλιά του ομάδα (video)

Η Μπάγερν «ποντάρει» σε έναν πρώην παίκτη της Άρσεναλ, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί, μπορεί να χάνουν τα πρωτεία στην Bundesliga, αλλά παραμένουν ακόμα στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα παίζουν με την Άρσεναλ για τα προημιτελικά.

Η Μπάγερν, στην επίθεση ποντάρει όχι μόνο στον …κατά συρροή σκόρερ κόντρα στους «κανονιέρηδες», Χάρι Κέιν, αλλά και σε έναν άλλο παλιό γνωστό των Λονδρέζων, τον Σερζ Γκνάμπρι.

Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, ξεκίνησε την επαγγελματική του «καριέρα» από την Άρσεναλ, με την οποία πέτυχε ένα γκολ σε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πριν από δέκα χρόνια, στη σεζόν 2013-14, στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στη Βέρντερ Βρέμης και από εκεί έφτασε στην Μπάγερν, περνώντας και μία σεζόν ως δανεικός από τους Βαυαρούς στη Χόφενχαϊμ.

Ο 28χρονος, σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος , κάνοντας το 2-0 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, πριν έρθει η επική ανατροπή των γηπεδούχων. Στο ίδιο ματς, έδωσε και μία ασίστ.

Ο Γκνάμπρι, σκοράρει έτσι σε τρεις από τις τελευταίες αγωνιστικές πρωταθλήματος, φτάνοντας συνολικά τα 84 γκολ στην Bundesliga, λίγο πριν αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα. Μπορείτε να τα δείτε όλα, στο video του Novasports.gr.

Μάλιστα, στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ήδη σκοράρει κόντρα σε Άγγλους, πετυχαίνοντας το μοναδικό ευρωπαϊκό του γκολ στη σεζόν, στην πρεμιέρα των ομίλων, στη νίκη με 4-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.