Μάιντς – Ντάρμσταντ 4-0: Ζωντανή για την παραμονή (highlights)

Η Μάιντς διέλυσε την ουραγό Ντάρμσταντ, έμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική με την ευρύτερη φετινή νίκη της και παρέμεινε στη μάχη για την απ' ευθείας παραμονή στην Bundesliga.

Η ομάδα του Μπο Χένρικσεν, παραμένει στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ, αλλά πλέον είναι μόλις τρεις πόντους από την 15η θέση και την απ’ ευθείας σωτηρία, μετά την ήττα της Μπόχουμ. Η Μάιντς, έχει πάρει εντός έδρας όλες τις φετινές της νίκες.

Η Ντάρμσταντ από την άλλη, έκανε άλλο ένα βήμα επιστροφής στη δεύτερη κατηγορία, καθώς έμεινε χωρίς νίκη για 21ο συνεχόμενο ματς. Είναι η ισοφάριση του τρίτου μεγαλύτερου σερί χωρίς επιτυχία στην Bundesliga, ενώ ο προπονητής της, Τόρστεν Λίμπερκνεχτ, έγινε ο πρώτος με 21 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη με μία ομάδα.

Η Μάιντς θα μπορούσε να γράψει το 1-0 στο 5′, όμως ο Σούεν είπε «όχι» σε τετ-α-τετ με τον Μπούρκαρντ. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν τον έλεγχο και στο 33′ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αμίρι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Λι πήρε κεφαλιά στην περιοχή και ο αμυντικός Χανκ – Όλσεν, σκόραρε με κοντινή προβολή.

Στο β’, η Ντάρμσταντ ξεκίνησε με επιθετικογενείς αλλαγές για την ισοφάριση, αλλά ένα ολέθριο λάθος στην άμυνά της στο 60′, έφερε το 2-0: ο Φράνγιτς συγκεκριμένα, θέλησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, ο Μπούρκαρντ έκλεψε και σέρβιρε εύκολο γκολ στον Γκρούντα.

Η Ντάρμσταντ, μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως στο 66′ ο Τσέντνερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σκάρκε, δευτερόλεπτα μετά από χαμένη ευκαιρία του Αμίρι για το 3-0.

Η Μάιντς, καθάρισε οριστικά το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο, με δύο γκολ του κορυφαίου της παίκτη, Λι.

Στο 80′, ο Κορεάτης, μετά από γύρισμα του Βίντμερ από δεξιά, πρόλαβε τον Σούεν και έγραψε το 3-0, ενώ ο ίδιος στο 84′, μετά από πάσα του Κράους, στο όριο της περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με σουτ.

Mάιντς (Χένρικσεν): Τσέντνερ – Φαν ντερ Μπερχ, Κορ (54′ Φερνάντες), Χανκ – Όλσεν – Κασί (75′ Βίντμερ), Μπαρέιρο (85′ Γκιλαβογκί), Αμίρι, Εμουένε (85′ Αζόρκ) – Γκρούντα (75′ Κράους), Λι – Μπούρκαρντ.
Ντάρμσταντ (Λίμπερκνεχτ): Σούεν – Μπάντερ (75′ Πόλτερ), Κλάρερ, Ίσεργουντ (46′ Χόλτμαν), Χόλαντ (75′ Κάριτς) – Μάνου (46′ Ζάιντελ), Γιούστβαν (75′ Ρίντελ), Φράνγιτς, Χόνζακ – Βίλχελμσον, Σκάρκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.