To ανακοίνωσε και ο Τσάμπι Αλόνσο: “Αυτή είναι η απόφαση για το μέλλον μου”!

Ο Τσάμπι Αλόνσο βρέθηκε στο.. στόχαστρο της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες τον… πολιόρκησαν για να τον πείσουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ομάδων τους.

Ο Τσάμπι Αλόνσο βρέθηκε στο.. στόχαστρο της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες τον… πολιόρκησαν για να τον πείσουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ομάδων τους. Οι προτάσεις ήταν δελεαστικές, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να συνεχίσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, κάτι που ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Όσα είπε ο Τσάμπι Αλόνσο για το μέλλον του:

“Αυτή τη στιγμή είναι το σωστό μέρος για μένα να αναπτυχθώ σαν προπονητής. Είμαι νέος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Ο σύλλογος με στήριξε και νιώθω σεβασμό από όλους.

Οι οπαδοί έχουν δείξει μεγάλο σεβασμό και έχουν λόγους να πιστεύουν και να ονειρεύονται ότι θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Έχω ένα θαυμάσιο προσωπικό να με βοηθήσει στη δουλειά μου και εξίσου θαυμάσιους παίκτες.

Την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση [με τους υπεύθυνους του συλλόγου] και τους ενημέρωσα για την απόφαση να συνεχίσω να είμαι προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μετά από πολλές συζητήσεις για το μέλλον μου, χρησιμοποίησα το διάλειμμα για να σκεφτώ και να πάρω την απόφασή μου.

Νιώθω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για μένα ως νέος προπονητής. Η δουλειά μου στη Μπάγερ δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχο. Όλα είναι φανταστικά εδώ”.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Μπάγερν ο Αλόνσο ανέφερε: “Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν. Αυτές είναι μεγάλες ομάδες και έχω δυνατούς δεσμούς μαζί τους, αλλά είμαι στο μέρος που θέλω να είμαι. Δεν είναι η ώρα να αποφασίσω για το μέλλον μου τώρα, θέλω να αναπτυχθώ στη Λεβερκούζεν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.