Τέλος εποχής στη Φράιμπουργκ

Ύστερα από 29 χρόνια απόλυτης αφοσίωσης ως προπονητής και ακόμη μίας πενταετίας ως ποδοσφαιριστής, ο Κρίστιαν Στράιχ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φράιμπουργκ στο τέλος της σεζόν.

Η εποχή Κρίστιαν Στράιχ στη Φράιμπουργκ οδεύει προς το τέλος της. Ο άνθρωπος που συνέδεσε, ίσως περισσότερο από κάθε άλλον, το όνομα του με την ιστορία της γερμανικής ομάδας, «υπηρετώντας» της τόσο ως ποδοσφαιριστής και ακόμη περισσότερο ως προπονητής, ανακοίνωσε την απόφαση της αποχώρησης του από την τεχνική ηγεσία της Φράιμπουργκ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Στράιχ είχε δύο θητείες στη Φράιμπουργκ ως ποδοσφαιριστής (1983-85 και 1991-94). Το 1995 ανέλαβε την ομάδα U19 του γερμανικού συλλόγου και έμεινε στο «τιμόνι» της μέχρι το 2011, συνολικά 16 χρόνια. Το επόμενο βήμα ήταν η θέση του βοηθού προπονητή (2007-11), ενώ από το 2011 μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας.

«Το σκέφτηκα πολύ. Μιλήσαμε για πολλή ώρα», είπε ο Στράιχ σε ένα βίντεο που διανεμήθηκε από το κλαμπ. «Ήταν πάντα πολύ, πολύ σημαντικό για μένα ότι δεν ήθελα να χάσω τη στιγμή που σκέφτομαι ότι ήρθε η ώρα να φύγω. Υπάρχει πλέον ανάγκη για νέα ενέργεια στον σύλλογο και στην επαγγελματική ομάδα. Αυτός ο σύλλογος είναι η ζωή μου και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τη μεγάλη υποστήριξη και τη στοργή που λάμβανα πάντα», συμπλήρωσε ο Γερμανός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.