Mάιντς – Γκλάντμπαχ 1-1: Είχαν από ένα ημίχρονο (highlights)

H Mάιντς προηγήθηκε απέναντι στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, που όμως ισοφάρισε στο β' και θα μπορούσε και νίκη.

Η ομάδα του Μπο Χένρικσεν, έκανε ίσως το καλύτερό της πρώτο ημίχρονο στη σεζόν. Συγκεκριμένα, σκόραρε στο 12′ με τρομερό αριστερό σουτ του Μπούρκαρντ, ενώ έχασε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες, όπως το τετ-α-τετ του Βίντμερ που έβγαλε ο Νίκολας, αλλά και το οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά – διώξιμο του Κονέ μετά από κόρνερ του Αμίρι.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν καθάρισαν το ματς στο καλό τους διάστημα και το πλήρωσαν. Η Γκλάντμπαχ, μπήκε στο β’ αλλάζοντας σύστημα και κλειδώνοντας την άμυνα με τρίτο στόπερ, οπότε τα δεδομένα άλλαξαν.

Η Μπορούσια, στο 55′ βγήκε στην κόντρα, ο Νόιχαους έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ενγκουμού σκόραρε με το κεφάλι, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν και άλλες ευκαιρίες, με Κονέ και Νόιχαους.

Η Μάιντς, έμεινε με δέκα στο 84′, λόγω αποβολής του Κορ με δεύτερη κίτρινη, όμως είχε ευκαιρίες στο τέλος για το νικητήριο γκολ.

Δεν το πέτυχε και έτσι έμεινε στην προτελευταία θέση και το -9 από τη σωτηρία, ενώ η Γκλάντμπαχ, παρά το γεγονός ότι εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τον Σεπτέμβριο, παραμένει σε απόσταση εννέα πόντων από την ουρά.

Μάιντς (Χένρικσεν): Τσέντνερ – Κορ, Γκιλαβογκί, Φαν Ντεν Μπερχ – Βίντμερ (76′ Ρίχτερ), Μπαρέιρο, Αμίρο, Εμουένε – Γκρούντα (68′ Κράους), Λι (68′ Ονισίουο) – Μπούρκαρντ (88′ Ντα Κόστα).
Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (Σεοάνε): Nίκολας – Λάινερ (46′ Νετς), Ελβέντι, Ιτάκουρα, Βέμπερ – Κονέ (90′ Λέον – Ράνος), Βάιγκλ, Νόιχαους (78′ Ράιτς) – Ονορά, Σιμπατσέ, Ενγκουμού (78′ Χακ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.