Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 2-3: Τεράστια νίκη με ανατροπή (highlights)


Απίθανο ματς στο Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ μεταξύ της Ντόρτμουντ και της ΧόφενχαΪμ. Ματς με δύο ανατροπές, γκολ και φάσεις για τον ουδέτερο ήταν απλά απολαυστικό. Η Χόφενχαϊμ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 κάνοντας ανατροπή στην… ανατροπή της Ντόρτμουντ και να πάρει μία τεράστια νίκη, την οποία άξιζε.

Μπορεί να μπήκε στο παιχνίδι χωρίς καθαρό μυαλό και να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόίς στο 2′, η Ντόρτμουντ κατάφερε να βρει τον τρόπο, όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να γυρίσει το ματς υπέρ της πριν φύγει το ημίχρονο.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν πολύ άσχημα στο ματς και στα 10 δευτερόλεπτα η Χόφενχάιμ κέρδισε κόρνερ και στο 2ο μόλις λεπτό από μεγάλο λάθος του Εμρέ Τσαν ο Μπεμπού πήρε την μπάλα και από διαγώνια θέση νίκησε τον Μέγιερ για να ανοίξει το σκορ.

Η Ντόρτμουντ χρειάστηκε ένα πεντάλεπτο για να συνέλθει και στο 7ο λεπτό να κάνει την πρώτη της σημαντική ευκαιρία όταν από κόρνερ του Μπραντ προς τα έξω στην κίνηση του Σάμπιτσερ ο Αυστριακός σούταρε και ανάγκασε τον Μπάουμαν σε απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων χρειάστηκε να επέμβει άλλες δύο φορές και μάλιστα η μία απ’ αυτές ήταν και πολύ δύσκολη, με τους Μάατσεν και Μάλεν να μην μπορούν να τον νικήσουν στο 18′ και στο 20′ αντίστοιχα.

Δεν έγινε το ίδιο όμως όταν σε κόρνερ του Μπραντ και στην κεφαλιά πάσα του Ρόις ο Μάλεν πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά μετά και πάλι συμμετέχει στο γκολ της ανατροπής ο Ρόις καθώς από δική του εκτέλεση φάουλ, ακριβείας, ο Σλότερμπεκ με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Σοκ σε ένα τρίλεπτο

Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ θα περίμενε κανείς να μπει δυνατά, κάτι που δεν έκανε, όπως άλλωστε και στο πρώτο μέρος, πολλά παιδικά λάθη, που ξεσήκωσαν και τον κόσμο, έφεραν την Χόφενχαϊμ στο σημείο να πιέζει μέσα στην περιοχή της Ντόρτμουντ.

Κάπως έτσι, με τον τρόπο αυτόν, η Χόφενχαϊμ έκλεψε μπάλα και ο Μπέγιερ ισοφάρισε 2-2 στο 61ο λεπτό, αρκετή γκρίνια από τον κόσμο και πανικός στην άμυνα των γηπεδούχων έφερε και τρίτο γκολ για την ομάδα του Ματαράτσο και πάλι από τον Μπέγιερ. Η Ντόρτμουντ είχε δίκη της μπάλα και μάλιστα στην περιοχή της Χόφενχαϊμ, αλλά ο Φούλκρουγκ έκανε λάθος πάσα, ο Μπέγιερ πήρε την μπάλα έτρεξε όλο το γήεπδο χωρίς κανείς να του κάνει φάουλ, έφτασε έξω από την περιοχή, σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Σλότερμπεκ και πήγε στην αντίθετη γωνία απ’ αυτή που πήγαινε ο Μέγιερ για να κάνει το 3-2.

Στο 70ο λεπτό ο Ρόις έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάουμαν να το νικά στη γωνία του, οι φιλοξενούμενοι στο 73 με κεφαλιά του Μπρουκς άγγιξαν το 4-2 αλλά ο Μέγιερ έκανε δύσκολη απόκρουση. Ο Φούλκγκρουγκ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Μπάουμαν και αντί να πλασάρει θέλησε να τον… σκοτώσει με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.