Ντάρμσταντ – Στουτγκάρδη 1-2 : Προοπτική αστεριών σε ανηφορικό πεδίο! (highlights)

Ακόμα πιο κοντά στον βασικό της στόχο, το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν, ήρθε η Στουτγκάρδη νικώντας 2-1 στο Ντάρμσταντ. Οι Γκιρασί (13'), Νταχούντ (92') τα γκολ των νικητών κι ο Σεϊντέλ μείωσε στο 95' για τους γηπεδούχους!

Με ουσία εκεί που μπορούσε και μυαλό στα σημεία όπου πιέστηκε, η Στουτγκάρδη πήρε σημαντική νίκη στο Ντάρμσταντ και σε ένα ματς όπου χρειάστηκε να μείνει συγκεντρωμένη μετά από την 25λεπτη (!) διακοπή στο πρώτο ημίχρονο – με μπαλάκια του τένις να εκτοξεύνται από τους οργανωμένους οπαδούς και των δύο ομάδων – αλλά και το αριθμητικό μειονέκτημα όπως αυτό προέκυψε στο διάστημα των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όταν ο Στένζελ είδε 2η κίτρινη κάρτα μαρκάρωντας με υπερβολικό ζήλο στη μεσαία γραμμή κατά τρόπο επικίνδυνο έναν αντίπαλό του!

Είχε προηγηθεί το γκολ του Γκιρασί στο 13ο λεπτό με κεφαλιά, ένα γκολ των γηπεδούχων που σωστά ακυρώθηκε τρία λεπτά αργότερα καθώς υπήρξε χέρι του δραστήριου, κατά τ’ άλλα, Γιούστβαν πριν από τη μεγάλη διακοπή!

Στο 2ο μέρος με παίκτη παραπάνω η Ντάρμσταντ είχε την εδαφική υπεροχή με λίγες καλές στιγμές προς την εστία του εξαιρετικού γκολκίπερ Μπρέντλοβ.

Μετά το 75′ ο ρυθμός έγινε κάπως καλύτερος λόγω του ρίσκου που πήραν οι γηπεδούχοι. Στο 87′ ο Κορεάτης Γέογκ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα ο Γάλλος Μιλό σημάδεψε (!) το ίδιο σημείο με τον Νταχούντ να αξιοποιεί το… ριμπάουντ ευστοχώντας για το 0-2.

Τρία λεπτά πιο μετά ο Σεϊντελ μείωσε σε 1-2 έπειτα από έναν ωραίο συνδυασμό αλλά ήταν μάλλον αργά για κάτι παραπάνω! Η Ντάρμσταντ παρέμεινε στη δύσκολη, τελευταία θέση την ίδια ώρα που η αντίπαλός της πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο για τις δικές της φιλοδοξίες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.