Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 1-3: Με οδηγό τον Ουντάβ (highlights)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντενίζ Ουντάβ που πέτυχε ένα γκολ και είχε δύο ασίστ, η Στουτγκάρδη πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Φράιμπουργκ με σκορ 3-1 σε αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Από το ξεκίνημα το ματς “στράβωσε” για την ομάδα του Στράιχ, που στα πρώτα 18 λεπτά είχε ήδη δεχτεί δύο γκολ και είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ρολ. Στο 3ο λεπτό ο Ουντάβ άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα, έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Φούριχ που πέτυχε το 0-2. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά ο Κούμπλερ μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη μετά από τρεις χαμένες ευκαιρίες, η Σουτγκάρδη σκόραρε για τρίτη φορά με τον Ουντάβ να βγάζει πάλι την ασίστ για τον Μίτελσταντ και αυτός με ωραίο σκαφτό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από το σώμα του Ατουμπόλου. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Στράιχ, μετά από επτά παιχνίδια (με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες), από την άλλη πλευρά η Στουτγάρδη δεν είχε καταφέρει να κερδίσει στις τελευταίες 4 επισκέψεις της στην Bundesliga στο Europa-Park Stadion.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.