Μπ. Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 0-0: Με μοιραίο τον Φριμπόνγκ (highlights)

Με μοιραίο παίκτη τον Φριμπόνγκ που είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς και είδε τη Μπάγερν να την πλησιάζει στους δύο βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι.

H Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, έψαξε το πολυπόθητο γκολ με κάθε τρόπο, απέναντι στα “πουλάρια” που στο μεγαλύτερο διάστημα βρίσκονταν όλοι πίσω αποό τη μπάλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γκλάντμπαχ στο πρώτο ημίχρονο ο Νίκολας με συνολικά έξι επεμβάσεις. Η ομάδα του Σεοάνε (επέστρεψε για πρώτη φορά στην έδρα της παλιάς του ομάδας), απείλησε σε μία περίπτωση, στο 22ο λεπτό, αλλά το πλασέ του Νετς, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Κοβάρ, ο Τσέχος που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αλόνσο είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο ξεκίνημα με μοιραίο τον Φριμπόνγκ που απώλεσε τρεις μεγάλες ευκαρίες στο 57΄, στο 59΄και στο 61΄. Η Γκλάντμπαχ στη συνέχεια με καλ΄λη αμυντική λειτουργία δεν δέχτηκε άλλες φάσεις και κράτησε το 0-0, πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.