Τούχελ: “Αισθάνθηκα πως δεν θέλαμε να κερδίσουμε”

Ο Τόμας Τούχελ μετά την ήττα-σοκ που υπέστη η Μπάγερν από την Βέρντερ Βρέμης ξεσπάθωσε, τονίζοντας ότι οι παίκτες του δεν αρκεί να είναι καλοί μόνο στις προπονήσεις.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είδαν την Μπάγερ Λεβερκούζεν να φεύγει με εκτός έδρας νίκη με 3-2 από την Λειψία, ενώ οι ίδιοι γνώρισαν ήττα-σοκ εντός έδρας από την Βέρντερ Βρέμης με 0-1.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών της Μπάγερν από την Βέρντερ Βρέμης μετά το 2008, αλλά και η πρώτη φορά που η ομάδα της Βαυαρίας δεν σκόραρε εντός έδρας μετά από 4 χρόνια (0-0 με την Λειψία το 2020). Μετά το παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης, η Μπάγερν βρέθηκε στο -7 από την κορυφή και ο προπονητής των Βαυαρών ήταν έξαλλος.

“Δεν θέλω να λέω πια ότι προπονούμαστε καλά επειδή δεν σε πιστεύουν πλέον. Ήταν μία ήττα που αξίζαμε γιατί δεν ήμασταν συνεπείς. Οι παίκτες τα πηγαίνουν εξαιρετικά στις προπονήσεις αλλά όταν παίζεις στην Μπάγερν, θα πρέπει να είσαι καλός την Δευτέρα και την Τρίτη αλλά ειδικά την Κυριακή, στους αγώνες.

Στα τελευταία 20 λεπτά, αισθάνθηκα πως θέλαμε να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ στατικοί στο πρώτο μέρος, χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα, δεχτήκαμε αρκετές αντεπιθέσεις και δεν μπαίναμε με δύναμη στις μονομαχίες. Ήταν μία ήττα που αξίζαμε επειδή δεν φτάνει να παίζεις για 20 λεπτά”.

 Ο Τόμας Τούχελ πρόσθεσε στη συνέχεια με το ίδιο επιθετικό ύφος: “Αυτά που κάναμε δεν ήταν αρκετά. Για περισσότερα από 70 λεπτά δεν είχα την αίσθηση πως παίζαμε για τη νίκη.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.