Κολωνία-Ντόρτμουντ 0-4: Θρίαμβος και δεύτερο σερί «διπλό» (highlights)

Μετά το 0-3 στην έδρα της Ντάρμσταντ (13/01), η Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγύρισε δεύτερο σερί «διπλό» στη Bundesliga κάνοντας ό,τι ήθελε (και) στην Κολωνία. Δύο γκολ ο Μάλεν, από ένα Φίλκρουγκ και Μουκόκο.

Πριν από το προηγούμενο Σάββατο (13/01) η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετρούσε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα εκτός έδρας στη Bundesliga από τον Οκτώβριο και έπειτα. Η τελευταία νίκη για το πρωτάθλημα μακριά από την Βεστφαλία ήταν στις 29/09/2023 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Όμως, κάτι άλλαξε! Μέσα σε μία εβδομάδα η ομάδα του Τέρζιτς πανηγύρισε δύο «διπλά» στις έδρες των Ντάρμσταντ και Κολωνίας, με εμφατικό μάλιστα τρόπο (0-7 συνολικά τέρματα).

Οι Βεστφαλοί, που έφτασαν τους 33 βαθμούς και έπιασαν στην 4η θέση της βαθμολογίας με ματς περισσότερο την Λειψία, ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 12ο λεπτό έπειτα από πανέξυπνη συρτή εκτέλεση κόρνερ του Γιούλιαν Μπραντ. Ο Ντόνιελ Μάλεν άνοιξε το σκορ και ήταν ουσιαστικά εκείνος που τελείωσε και την δουλειά στο 61ο λεπτό, έπειτα από τρομερή ενέργεια και ασίστ του έτερου Ολλανδού, Ίαν Μάατσεν (0-3). Είχε μεσολαβήσει το πέναλτι του Φίλκρουγκ στο 58΄ (0-2, το κέρδισε ο Σάντσο).

Το «κερασάκι στην τούρτα» για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Μουκόκο να διαμορφώνει το τελικό 0-4, 18 αγωνιστικά λεπτά μετά την είσοδο του στο χορτάρι (90+2′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.