Στουτγκάρδη-Άουγκσμπουργκ 3-0: Νίκη στο ρελαντί και ρεκόρ (highlights)

Με νίκη και ρεκόρ αποχαιρέτησε το 2023 η Στουτγκάρδη, η οποία επικράτησε 3-0 της Άουγκσμπουργκ και έκλεισε το πρώτο μισό με 11 νίκες στη Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Άνετη νίκη για την Στουτγκάρδη κόντρα στην Άουγκσμπουργκ στην “MHP Arena”, όπου επικράτησε 3-0 και έφτασε τους 34 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές όταν πέρυσι στο τέλος της κανονικής περιόδου είχε μαζέψει 33!

Στο 18′ από κόρνερ του Στίλερ, ο ξεχασμένος στο πρώτο δοκάρι Ουντάβ με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκιρασί μετά από μια ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία κατάφερε δευτερόλεπτα μετά να νικήσει τον Ντάμεν με σουτ που έπιασε τα 107 χλμ/ωρα.

Η απογοητευτική εικόνα της Άουγκσμπουργκ δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Στίλερ στο 69′ έβγαλε μία ακόμα ασίστ με τον Φίριχ να σημειώνει το 3-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα η Στουτγκάρδη έχασε ευκαιρίες για να αυξήσει τη διαφορά αλλά το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Στουτγκάρδη κλείνει το πρώτο μισό στην Bundesliga με 11 νίκες, ενώ η Άουγκσμπουργκ υπέστη την έκτη ήττα σε 16 παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.