Βέρντερ Βρ. – Λειψία 1-1: Ματσάρα χωρίς νικητή (highlights)


Δύο γκολ. Τρία δοκάρια. Τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο, οι καλύτερες για την Λειψία η οποία ήταν άστοχη. Η Βέρντερ με υπέροχο γκολ του Ντζίνμα πήρε την ισοπαλία από τους ταύρους με το τελικό 1-1.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λειψία είχε δοκάρι με τον Λουκεμπά (1′), τετ-α-τετ με τον Σιμονς (20′) και γκολ του Πόουλσεν που δεν μέτρησε για χιλιοστά (41′) με την μπάλα πρώτα να έχει βρει ξανά στο δοκάρι σε σουτ του Αϊνταρά.

Η Βέρντερ απάντησε με κεφαλιά του Μπορέ (32′) που έδιωξε στην γραμμή ο Λουκεμπά, σουτ του Μπορέ που έφυγε άουτ αμέσως μετά (32′) και απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Στάγκε ο οποίος από τα πέντε μέτρα, μόνος του, σημάδεψε, ουρανό (35′).

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά είδαμε και γκολ με τον Οπέντα να χρειάζεται τρεις προσπάθειες για να κάνει το 0-1 πριν συμπληρωθούν εβδομήντα δευτερόλεπτα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ντουκς (56′) και οι φιλοξενούμενοι άλλα δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Οπέντα (59′, 67′).

Η Βέρντερ τελικά βρήκε το γκολ που άξιζε με την πανέμορφη εκτέλεση του Ντζινμα (75′) για να ισοφαρίσει σε 1-1 και ως το τέλος και οι δύο ρίσκαραν για τη νίκη αλλά έμειναν στην ισοπαλία.

Βέρντερ Βρ.: Τζέτερερ – Γκρος (83′ Λίνεν), Φριντλ, Γιούνγκ – Βάιζερ, Στάγκε, Μπιτένκουρ (83′ Βόλτεμαντε), Άγκου (83′ Ντέμαν) – Ντζίνμα (87′ Κοβνάτσκι), Μπορέ (62′ Σμιντ), Ντουκς

Λειψία: Μπλάσβιχ – Χένριχς, Κλόστερμαν, Λουκεμπά (46′ Σιμακάν), Ράουμ – Σίμονς (84′ Καρβάλιο) , Αϊνταρά, Καμπλ (76′ Ζάιβαλντ), Φορσμπέργκ (62′ Μπάουμγκαρτνερ) – Οπέντα, Πόουλσεν (76′ Σέσκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.