Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: «Πρωταθλήτρια» χειμώνα η ομάδα του Αλόνσο! (highlights)

Οι «ασπιρίνες» πονοκεφάλιασαν με την παρουσία τους την Άιντραχτ, η οποία όσο και αν έψαχνε δεν μπορούσε να βρει το τον τρόπο να απειλήσει την Λεβερκούζεν.

Η Λεβερκούζεν πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στην Bundesliga, καθώς με τη νίκη της με 3-0 απέναντι στην Άιντραχτ, έφτασε τους 39 βαθμούς και τα Χριστούγεννα, θα την βρουν στην κορυφή! Βέβαια, επιθυμία των φίλων της ομάδας είναι να την δουν στο τέλος της χρονιάς, να είναι σε αυτή τη θέση ώστε να πάρει το πρωτάθλημα!

Άντεξε για 15 λεπτά η Άιντραχτ

Η ομάδα του Τοπμέλερ, δεν είναι υπερβολή να πούμε, πως άντεξε για 15 λεπτά απέναντι στην Λεβερκούζεν. Η Λεβερκούζεν βρήκε τον τρόπο στην πρώτη της ευκαιρία να σκοράρει με τον συνήθη ύποπτο…τον Μπόνιφεις που έκανε το 1-0 με το ένατο φετινό του γκολ. Ο Γκριμάλντο με φάουλ δημιούργησε την δεύτερη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους που πήγαν στα αποδυτήρια για το ημιχρόνο, με το σκορ υπέρ τους.

Καθάρισε γρήγορα

Φρίμπονγκ και Βιρτς, καθάρισαν για τις «ασπιρίνες» σε έξι λεπτά! Ο Μπόνιφέις πλάσαρε στο 51 τον Τραπ το ριμπάουντ πήρε ο Φρίμπονγκ που έκανε το 2-0 με το πέμπτο φετινό του γκολ.

Ο Βιρτς με καταπληκτικό γκολ στο 57, έγραψε το 3-0 φτάνοντας και αυτός τα πέντε γκολ!

Η Λεβερκούζεν είχε την κατοχή, τις ευκαιρίες την ώρα που η Άιντραχτ έκανε πολλά και αβίαστα λάθη.

Ο Βιρτς είχε δοκάρι στο 81 και ο Ινκαπιέ στο 85 χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε πτώση του Τέλα στην περιοχή από τάκλιν του Πάτσο, όμως μετά τον έλεγχο του βίντεο, ο διαιτητής το πήρε πίσω!

Η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη εντός έδρας απέναντι στην Άιντραχτ από το 2013, όταν τότε είχε κερδίσει η ομάδα της Φρανκφούρτης με 1-0. Από τα τελευταία 14 ματς η Λεβερκούζεν έχει κερδίσει τα 12!

Λεβερκούζεν(3-4-3): Χραντέτσκι, Τα, Ταπσόμπα, Κοσουνού, Φριμπόνγκ(83΄Τέλα), Παλάσιος(83΄Ινκαπιέ), Τσάκα, Γκριμάλντο, Βιρτς(87΄Αμίρι), Μπόνιφεις(72΄Σικ), Χόφμαν(83΄Χλόζεκ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης3-4-3): Τραπ, Πάτσο, Κοχ(64΄Σμόλτσιτς), Τούτα, Μπούτα, Γκέτσε(64΄Σκίρι), Λάρσον(73΄Μπάουμ), Ενκουνκού, Ντίνα Εμπιμπέ(72΄Χάουγκε), Κνάουφ, Σαϊμπί(82΄Νγκάνγκαμ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.