Φράιμπουργκ – Κολωνία 2-0: “Χρυσές” αλλαγές Γκρέγκοριτς και Σάλαι (highlights)

H Φράιμπουργκ επικράτησε της Κολωνίας 2-0 με σκόρερ τους Γκρέγκοριτς και Σάλαι, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγές στο ματς απ' τον Στράιχ.

Η Φράιμπουργκ συνέχισε το νικηφόρο της σερί στην Bundesliga, φτάνοντας τα τρία συνεχόμενα τρίποντα, καθώς κέρδισε 2-0 την Κολωνία για την 15η αγωνιστική της γερμανικής κούρσας. Την πρώτη ευκαιρία στο ματς την είχε η Κολωνία με τον Τίελμαν στο 10′, ωστόσο από εκεί και πέρα ακολούθησε… σιγή ασυρμάτου των φιλοξενούμενων. Η Φράιμπουργκ ήταν πιο ενεργή στο μεσοεπιθετικό σκέλος και έχασε δύο ευκαιρίες με τον Γκρίφο στο 29′ και το 33′. Αυτές ήταν οι σημαντικότερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος “σημάδεψε” η αποβολή του κεντρικού αμυντικού της Κολωνίας, Σαμπό, στο 62′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα ακολούθησε “σφυροκόπημα” της Φράιμπουργκ, που κατάφερε να σκοράρει για το 1-0 στο 72′ με τον Μίκαελ Γκρέγκοριτς. Ο Αυστριακός φορ εκμεταλλεύτηκε την ωραία ενέργεια του Μέρλιν Ρολ και με κοντινό σουτ σκόραρε για 6η φορά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Γκρέγκοριτς είχε περάσει στο ματς μαζί με τον Ρόλαντ Σάλαι στο 66′. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ, ενώ η Κολωνία παρέμεινε παθητική. Στο 79′ και το 82′ ο Ρολ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ κάπου εκεί πήρε την κατάσταση στα… χέρια του ο Σάλαι. Στο 86′ κινήθηκε έξυπνα, αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ απ’ τον Σβάμπε, στο 90+2′ είχε δοκάρι μετά από ωραίο σουτ, αλλά κατάφερε να γράψει το τελικό 2-0 στο 90+4′ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Γκρέγκοριτς.

Η Φράιμπουργκ είναι έκτη με 24 βαθμούς, 16η έμεινε η Κολωνία με 10.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.