Τέρζιτς: “Μια εβδομάδα έξω ο Αλέ!”

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αναμετρηθεί με τη Στουτγκάρδη για μια θέση στα προημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας και ο Τέρζιτς θα στερηθεί τις υπήρεσίες του Αλέ.

Δύσκολα θα προλάβει ο Σεμπαστιάν Αλέ την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Στουτγκάρδη για το κύπελλο Γερμανίας (6/12) λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με τον προπονητή του, Έντιν Τέρζιτς, ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού θα απουσιάσει για 1 εβδομάδα από τις προπονήσεις.

«Ο Αλέ υπέστη τραυματισμό στο γόνατο στην προπόνηση και πιθανότατα θα μείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα», είπε ο Τέρζιτς σε συνέντευξη Τύπου. Επίσης, πρόσθεσε ότι ο Ρέινα είναι πιθανό να απουσιάσει αφού έχασε την προπόνηση λόγω κρυολογήματος.

Παράλληλα, ο Τέρζιτς επεσήμανε στους παίκτες του ότι ενόψει Στουτγκάρδης θα πρέπει να βελτιώσουν την απόδοσή τους, εάν θέλουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό των επιθέσεων που είχαμε εναντίον της Λεβερκούζεν. Ήταν κάτι που κάναμε πολύ σπάνια, το γκολ που πετύχαμε ήταν μια καλή κίνηση, αλλά δεν συμβαίνει αρκετά συχνά».

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος η Ντόρτμουντ έχασε 2-1 από την Στουτγκάρδη. Με τον Τέρζιτς να αναφέρει ότι η ομάδα πήρε το μάθημα της από εκείνο τον αγώνα.

«Αναλύσαμε αυτό το παιχνίδι πριν από τέσσερις εβδομάδες. Θα το έχουμε στη μνήμη μας, θα μάθουμε από αυτό και τα πράγματα που συνέβησαν δεν θα επαναληφθούν. Αυτή είναι μια διαφορετική διοργάνωση και ένας αγώνας νοκ άουτ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να φτάσουμε στον επόμενο γύρο.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.