Βόλφσμπουργκ – Λειψία 2-1: Επιστροφή στις νίκες οι “Λύκοι” (highlights)


Μετά από πέντε αγωνιστικές, 4 ήττα και μία ισοπαλία, η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 2-1 της Λειψίας που με την ήττα της αυτή υποχώρησε στην 5η θέση του πίνακα της βαιμολογίας.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος κι αυτό ουσιαστικά του είδαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με την Λειψία να έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά την Βόλφσμπουργκ να έχει το γκολ στο 9ο λεπτό με την κεφαλιά του Πόουλσεν.

Από το 9ο λεπτό και μετά η Λειψία ήταν αυτή που έπαιζε μονότερμα και είχε τουλάχιστον 3 καλές ευκαιρίες για να το 1-1, χωρίς όμως να έρθει μέχρι το τέλος του πρώτο ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η ομάδα των “Ταύρων” ήταν εκείνη που πατούσε την αντίπαλη περιοχή, είχε τον έλεγχο και έφτασε τελικά στο 1-1 με εξαιρετική αντεπίθεση, ασίστ του Οπεντά και σκόρερ τον Πόουλσεν, στο 52ο λεπτό.

Όμως, όπως και στο πρώτο ημίχρονο δεν χρειάστηκε παρά μία πολύ καλή επίθεση η Βόλφσμπουργκ για το 2-1, με ασίστ του Βιντ και εκτελεστή τον Ροζέριο για το τελικό 2-1, καθώς η Λειψία όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και πάλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.