Λειψία – Φράιμπουργκ 3-1: «Μαινόμενοι ταύροι» (highlights)

Η Λειψία επέτρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Bundesliga, επικρατώντας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Φράιμπουργκ με 3-1!

Η Λειψία με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο Champions League, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, πανηγύρισε την δεύτερη διαδοχική της νίκη και πρώτη στο πρωτάθλημα μετά τις 28 Οκτωβρίου όταν είχε κερδίσει την Κολωνία.

Δύο υπέροχα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερη η Λειψία

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ήταν το αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «ταύροι» σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες ήταν καλύτεροι κια προηγήθηκαν μόλις στο έκτο λεπτό με πανέμορφο γκολ του Σίμονς! Ο Οπέντα απείλησε σε δύο περιπτώσεις χωρίς όμως να μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και όλα έδειχναν πως η Λιεψία θα πάει στα αποδυτήρια με ένα γκολ διαφορά. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο έκτο από τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων, εξαιτίας του τραυματισμού του Χέφλερ, ο Ρελ με απίστευτη σόλο κούρσα που ξεκίνησε πίσω από την μεσαία γραμμή, νίκησε όποιον βρήκε στο διάβα του για να κάνει το 1-1!

Η Φράιμπουργκ είχε καταφέρει να ισορροπήσει κάπως το ματς μετά το 35 και στην πρώτη της ευκαιρία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Την οδήγησε στη νίκη ο Μπάουμγκάρντνερ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φράιμπουργκ έδειξε καλύτερο πρόσωπο, πίεσε περισσότερ και κρατούσε μπάλα, αναγκάζοντας την Λιεψία να κάνει αβίαστα λάθη.

Ωστόσο στο 75 ο Μπάουμγκάρντνερ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του αρχηγού, του Γκρίφο. ο διαιτητής αφού έλεγξε το βίντεο, έδειξε την λευκή βούλα.

Ο Οπέντα που είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες, ευστόχησε για να πετύχει το ένατο φετινό του γκολ για το 2-1.

Η Φράιμπουργκ πίεζε για την ισοφάριση και η Λειψία χτύπησε στην κόντρα. Ο Σίμονς έδωσε στον Μπάουμγκάρντνερ και αυτός νίκησε τον Ατουμπόλου για το τελικό 3-1!

Λειψία: Μπλάσβιχ, Σιμακάν(63΄Χένριχς), Κλόστερμαν, Λουκεμπά, Ράουμ, Φόρσμπεργκ(63΄Μπάουμγκάρντνερ), Σλάγκερ, Αϊνταρά(68΄Καπλ), Σίμονς(86΄Λεντς), Οπέντα, Σέσκο(63΄Πόουλσεν)

Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Γκούλντε(89΄Σμιντ), Λίνχαρτ, Γκίντερ, Βαϊσχάουπτ, Χέφλερ, Έγκεστάιν, Σιντίγια, Γκρίφο(79΄Γκρέγκοριτς), Ρελ(79΄Ντόαν), Χέλερ(89΄Αντάμου)

Διαιτητής: Πάτρικ Ίτριχ

Κίτρινες: Αϊνταρά, Οπέντα,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.