Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-2 : Βαυαρική ανασύνταξη σε θρίλερ… ρουτίνας! (highlights)

Έπειτα από ένα ματς διαδοχικών ανατροπών στο σκορ και τα συναισθήματα η Άουγκσμπουργκ νίκησε 3-2 τη Βόλφσμπουργκ. Οι Τιτς (17'), Μπόρναου (78' αυτογκολ) και Έγκελς (80') τα γκολ των νικητών και οι Βιντ (35'), Μάγιερ (45' πεν) των φιλοξενούμενων

Για άλλη μια φορά ένα ματς στο Άουγκσμπουργκ εξελίχθηκε ως διαδικασία ακατάλληλη για ανθρώπους με καρδιακά νοσήματα (!!) Σε αυτό επικράτησαν οι γηπεδούχοι γιατί είχαν για περισσότερο χρόνο τον εγωισμό και το πάθος διαθέσημα στις προσπάθειές τους κι αφετέρου διότι φαίνεται πως ο νέος τους προπονητής Γιεν Θόρουπ έχει βρει τον τρόπο να τους μεταμορφώνει ως προς το καλύτερο βγάζοντας από τους παίκτες την απαιτούμενη ενέργεια. Με αυτή τη συνταγή η ομάδα της Βαυαρίας πρέσαρε μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και κερδίζοντας περισσότερο τη μπάλα, έφτασαν στο γκολ του Τιτς στο 17ο λεπτό.

Η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να ισορροπήσει μετά το 25λεπτο και στο 35′ έπειτα από μερική ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων έφτασε στην ισοφάριση με τον Δανό Βιντ.

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Βίμερ με σέντρα – σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Άουγκσμπουργκ και στην εξέλιξη της φάσης ο Σουηδός Σβάμπεργκ κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μάγιερ!

Στην επανάληψη φάνηκαν τα ισχυρά ατού της κάθε ομάδας. Μέτρησε περισσότερο το πάθος και η διάθεση των γηπεδούχων να πιέσουν με κάθε τρόπο. Η τύχη του χαμογέλασε στο 78′ όταν ο Βέλγος Μπόρναου προσπαθώντας να απομακρύνει σέντρα του συμπατρώτη του Έγκελς έκανε άθελά του το 2-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο Έγκελς με κεφαλιά έκανε το 3-2 έπειτα από σέντρα του Λάγκο. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Νίκο Κόβατς προσπάθησε να αντιδράσει δίχως όμως να αποφύγει την 5η ήττα σε έξι εκτός έδρας ματς ως τώρα στην Μπουντεσλίγκα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.