Βέρντερ Βρέμης: Ο κόουτς Βέρνερ μιλάει για την κρίση

Η Βέρντερ Βρέμης μετά από επτά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς και όλοι μιλούν για κρίση. Ο κόουτς Βέρνερ έδωσε τις απαντήσεις του.

Τα αποτελέσματα και κυρίως η εικόνα της ομάδας γίνεται χειρότερη σε κάθε παιχνίδι. Ο Όλε Βέρνερ μοιάζει ο πρώτος υποψήφιος για να αποχωρήσει από πάγκο ομάδας της Μπούντεσλιγκα και να γίνει ο δεύτερο προπονητής που αλλάζει φέτος μετά τον Μάασεν της Άουγκσμπουργκ.

Η Βρέμη είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη μετά από επτά αγωνιστικές. Ο κόουτς απάντησε σε ερωτήσεις για το αν υπάρχει κρίση στην ομάδα.

“Το ερώτημα είναι, και αυτό ισχύει για τα τελευταία δύο χρόνια: Πώς κρίνετε την συνολική δουλειά και τι συμπεραίνετε από αυτό; Πόσο δύσκολες ήταν ορισμένες καταστάσεις και πόσα στην πραγματικότητα θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Αυτό πρέπει να απαντήσετε. Ανέλαβα την ομάδα στην δέκατη θέση της δεύτερης κατηγορίας. Πηραμε την άνοδο. Μείναμε στην Μπούντεσλιγκα με το δεύτερο μικρότερο μπάτζετ, και μπορούμε να πούμε, ότι δεν ανησυχήσαμε για τον υποβιβασμό. Και τώρα πρέπει να διαχειριστούμε κάτι διαφορετικό. Η ομάδα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια μιας σεζόν και έχουμε αρκετούς παίκτες πλέον, πρέπει όμως να είμαστε ικανοί και πρόθυμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της φανέλας και για αυτό χρειαζόμαστε λίγο χρόνο αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε τον χρόνο μας με αυτή την διαδικασία. Είναι επικίνδυνο όμως να βιαστούμε. Χρειάζεται η μέγιστη προσπάθεια όλων για να πάρουμε τα πράγματα που θέλουμε να δούμε από την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, όταν πρέπει» δήλωσε ο κόουτς.

Η Βέρντερ επιστρέφει στους αγώνες με δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την Παρασκευή, στο Ντόρτμουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.