Ντάρμσταντ-Βέρντερ Βρέμης 4-2: “Σεφτές” στις νίκες με τεσσάρα! (highlights)

Η Ντάρμσσταντ επιζητούσε την πρώτη της νίκη στον πρωτάθλημα και την πέτυχε απέναντι στην ασταθή Βέρντερ Βρέμης.

Έξι γκολ είχε μέχρι την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα η Ντάρμσταντ και 16 γκολ παθητικό, αλλά απέναντι στην φλύαρη Βέρντερ έκανε ένα άψογο τακτικά παιχνίδι για μια ώρα και ούσα μπροστά στο σκορ με 4-0 έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Όταν ξύπνησε η ομάδα του Όλε Βέρνερ ήταν αργά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-2.

Η Ντάρμσταντ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Μπάντερ μόλις στο 5ο λεπτό ύστερα από όμορφη ενέργεια από τα αριστερά και ασίστ του (κορυφαίου) Μέλεμ. Στο 25′ ήρθε και το 2-0 με τον επίσης εξαιρετικό Σκάρκε να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει όμορφα στην απέναντι γωνία.

Η Βέρντερ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν άχρωμη επιθετικά και δεν δημιούργησε φάσεις. Σττο δεύτερο ημίχρονο η Ντάρμσταντ έπαιξε έξπυνα και έκανε το 3-0 με τον Μέλεμ στο 50′ μετά από σημαντικό λάθος του Πίπερ. Το 4-0 ήρθε με πέναλτι του Κέμπε στο 62′.

Η Βέρντερ έριξε μια τελευταία ζαριά στο ματς και αφού πρώτα μείωσε στο σκορ με τον Ντεμάν στο 70′ ύστερα από ωραία επιθετική προσπάθεια, εν συνεχεία ήρθε και το 4-2 από τον Βελίκοβιτς που αναπτέρωσε λίγο το ηθικό της. Ωστόσο η Ντάρμσταντ συγκεντρώθηκε ξανά και κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος τη διαφορά των δύο τερμάτων που της χάρισαν την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και την έβγαλαν και από την διακεκαυμένη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.