Βέρντερ Βρέμης – Κολονία 2-1 : Η μία ανάσανε, η άλλη ασθμαίνει! (highlight’s)

Σπουδαία η νίκη της Βέρντερ στη Βρέμης επί της Κολονίας σε ένα ματς με πολύ άγχος, που κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα των γηπεδούχωνν που σκόραραν με τους Μπορέ (38'), Ντζιμά (67'). απαντώντας στο γκολ του Σέλκε (31')

Μια σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα της Βρέμης σε ένα ματς που κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα! Και πως αλλιώς να γίνονταν από την στιγμή που οι δύο ομάδες σε ελάχιστα σημεία έκρυψαν τα άγχη τους λόγω της βαθμολογικής τους θέσης! Η Κολονία μπήκε καλύτερα στο ματς πιέζοντας πολύ ψηλά και κατάφερε να προηγηθεί με τον Σέλκε στο 31ο λεπτό.

Κομβικό σημείο το επόμενο δεκάλεπτο όπου εκεί οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανασυνταχθούν, να βάλουν τη μπάλα κάτω και από εκεί να “απαντήσουν” σχετικά γρήγορα! Στο 38΄ο Ντουκς πέρασε μια υπέροχη κάθετη μπαλιά κι ο Κολομβιανός Μπορέ έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη, αμφότεροι βελτίωσαν τις άμυνές τους ώσπου να έρθει ο “ασσος” από μανίκι του Ότο Βέρνερ ο οποίος πέρασε στο ματς τον Ντζινμά κι αυτός στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα, έπειτα από εξαιρετική άσιστ του Βέλγου Λίνεν, έκανε το 2-1.

Η Κολονία προσπάθησε να ρισκάρει, αγγίζοντας την ισοφάριση στο 89ο λεπτό όταν ο Ντόουνς με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι!

Η Βέρντερ ανάσανε, πιάνοντας τη… μέση του πίνακα της Μπουντεσλίγκα, αφήνοντας του αντιπάλους τους στη πίεση της ουράς, την οποία μοιράζοντας – έχοντας έναν πόντο – με την Ντάρμσταντ και τη Μάιντς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.