Άουγκσμπουργκ: Τραυματίστηκε ο Χάουβελεουβ

Ο αρχηγός της Άουγκσμπουργκ, Τζέφρι Χάουβελεουβ μπαίνει στο χειρουργείο αναγκαστικά για να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο πόδι.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Άουγκσμπουργκ, Τζέφρι Χάουβελεουβ μπήκε στο χειρουργείο καθώς ο πόνος δεν υποχωρεί στο πόδι του και αναμένεται να χάσει την προετοιμασία της ομάδας του Ενρίκο Μάασεν και την εκκίνηση της σεζόν στην Μπούντεσλιγκα.

Ο 32χρονος στόπερ στο τέλος της περσινής χρονιάς έπαιζε με πρόβλημα στο πόδι του αλλά αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια (…έπαιξε σε 32 από τα 34).

Ο Χάουβελεουβ μετακόμισε στην Άουγκσμπουργκ τον Ιανουάριο του 2016 από την Άλκμααρ και μετράει 205 παιχνίδια με τους Βαυαρούς σε όλες τις διοργανωσεις.

Μετά το χειρουργείο πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις εβδομάδες και θα χάσει σίγουρα τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια, το ματς κυπέλλου με την Ούντερχαχινγκ και την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με την Γκλάντμπαχ. Η ατυχία για τον κόουτς Μάασεν είναι ότι και το νέο απόκτημα στα στόπερ ο Πφάιφερ θα είναι εκτός από αυτούς τους αγώνες λόγω τιμωρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.