Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ 2-0: Νίκη για τους γηπεδούχους, παραμονή για τους φιλοξενούμενους (hls)

Η Γκλάντμπαχ νίκησε, η Άουγκσμπουργκ παρέμεινε στη Μπουντεσλίγκα αλλά αυτό που συγκλόνισε ήταν το "αντίο" του Λαρς Στίντλ στα "πουλάρια" μετά από οκτώ χρόνια.

Η Άουγκσμπουργκ ήθελε νίκη για να αδιαφορήσει για τα αποτελέσματα της Μπόχουμ και της Στουτγκάρδης στην προσπάθεια της να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής, όμως η Γκλάντμπαχ έδειξε από πολύ νωρίς ότι ήταν η καλύτερη ομάδα. Είχε παράλληλα και την επιθυμία να αποχαιρετήσει τον Λαρς Στιντλ με νίκη, καθώς ο 34χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων αποχωρούσε από την ομάδα μετά από οκτώ χρόνια.

Ο Στιντλ είχε συμμετοχή στο γκολ του τρίτου λεπτού που πέτυχε ο Νετζ και με το οποίο η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ, ενώ έδωσε την ασίστ στο 40ο λεπτό στον Χόφμαν για το 2-0 της ομάδας του Ντάνιελ Φάρκε.

Η Άουγκσμπουργκ δε μπόρεσε να “μπει στο ματς” σε κανένα σημείο του 90λεπτου και βίωσε αγχωτικές στιγμές μετά από το τέλος της αναμέτρησης αναμένοντας και το τελευταίο σφύριγμα στη Στουρτγκάρδη που επιβεβαίωσε την ισοπαλία στη “Mercedes Benz Arena” για να αποφύγει την περιπέτεια των μπαράζ παραμονής.

Την ίδια ώρα το “Borussia Park” πλημμύριζε από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών της Γκλάντμπαχ προς το Λαρς Στιντλ, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια δέχθηκε μια μεγαλειώση αποθέωση από το κοινό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.