Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-3 : Ενενήντα λεπτά ακόμα (hls)

Η Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ με 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή της Μπουντεσλιγκα. Μετά από έντεκα χρόνια βρίσκεται ενενήντα λεπτά μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο για την Ντόρτμουντ που είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Αλέρ (20′) και Μπραντ (33′) αλλά έσωσε δύσκολα ο Κόουμπεκ.

Είχε και δοκάρι με κεφαλιά του Ζούλε (40′) ενώ από το 38ο λεπτό έπαιζε και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Ούντουοκαϊ.

Στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Αλέρ που σημείωσε δύο γκολ (59′ και 84′) και με σκόρερ τον Μπραντ (90+) η Μπορούσια λύγισε την Άουγκσμπουργκ που το πάλεψε αλλά με δέκα παίκτες ήταν αδύνατο να αντισταθεί.

Η Μπορούσια ανέβηκε στην κορυφή στο +2 από την Μπάγερν Μονάχου και με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μάιντς μπροστά στον κόσμο της κατακτά τον τίτλο μετά από έντεκα χρόνια.

Άουγκσμπουργκ : Κόουμπεκ – Πέντερσεν (Τσόλινα), Χάουβελεουβ, Ούντουοκαϊ, Βέιγκα – Ντορς, Ένχελς, Ρέτσμπεκαϊ (Καρντονά) – Γεμπόα (Μπάουερ), Ντεμίροβιτς (Μάιερ), Μπέλιο (Μπερίσα)

Ντόρτμουντ : Κόμπελ – Βολφ, Ζούλε, Χούμελς (Σλότερμπεκ), Ρίερσον – Τσαν, Μπραντ, Γκερέιρο (Ρόις) – Μάλεν (Ρέινα), Αντεγέμι (Έζτσαν), Αλέρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.