Tέλος ο Γκλάσνερ από την Άιντραχτ στο τέλος της σεζόν!

Παρελθόν από την Άιντραχτ θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Όλιβερ Γκλάσνερ, καθώς ο σύλλογος από τη Φρανκφούρτη ανακοίνωσε την απόφαση αποδέσμευσης του 48χρονου προπονητή.

Παρελθόν από την Άιντραχτ θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Όλιβερ Γκλάσνερ, καθώς ο σύλλογος από τη Φρανκφούρτη ανακοίνωσε την απόφαση αποδέσμευσης του 48χρονου προπονητή.

Ο Γκλάσνερ είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους “Αετούς”, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Άιντραχτ θεώρησαν ότι ήταν απαραίτητη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γκλάσνερ κατέκτησε το UEFA Europa League με την Άιντραχτ, ενώ φέτος την οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λειψία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

O Αυστριακός τεχνικός δήλωσε αναφορικά με το πρόωρο “διαζύγιο”:

“Αποδέχομαι την απόφαση που έλαβε η διοίκηση του συλλόγου, η οποία μου την εξήγησε με σαφή τρόπο. Οι συνομιλίες με τον Markus Krösche και τον Timmo Hardung ήταν ειλικρινείς, ανοιχτές και δίκαιες, όπως και η επικοινωνία μας τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα εποικοδομητική και καθοδηγούμενη από μεγάλο αμοιβαίο σεβασμό.

Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να πούμε αντίο ή να κοιτάξουμε πίσω: έχουμε ακόμα μια αποφασιστική αποστολή μπροστά μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε τις επόμενες εβδομάδες για να βεβαιωθούμε ότι οι εμφανίσεις μας στην τελική ευθεία της σεζόν της Bundesliga θα θέσουν τα θεμέλια, ενώ ακολουθεί ένας φανταστικός τελικός στο Βερολίνο και ελπίζω να φέρει το Κύπελλο πίσω στη Φρανκφούρτη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορέσει η Άιντραχτ να απολαύσει υπέροχες βραδιές στην ευρωπαϊκή σκηνή και την επόμενη σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.