Nτόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 6-0: «Κιτρινόμαυρο» ξέσπασμα, το θρίλερ συνεχίζεται (hls)

Εμφατική εμφάνιση και νίκη με (6-0) πέτυχε η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.

Επιστροφή στις νίκες με βροντερό τρόπο για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί διέλυσαν με (6-0) τη Βόλφσμπουργκ και έμειναν στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Το θρίλερ για το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τρεις αγωνιστικές να απομένουν και τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες να τα παίξουν όλα για όλα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν την πρόθεσή τους και έστειλαν το μήνυμα στους αντιπάλους τους. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στο 14ο λεπτό, με τον Αντεγέμι να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Ρίερσον. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και τα επόμενα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τους Αλέ και Μάλεν να διαμορφώνουν το (3-0).

Οι Βεστφαλοί ήταν το ίδιο καταιγιστικοί και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Πρωταγωνιστής στο δεύτερο μισό ήταν ο Μπέλινγκαμ, που σκόραρε δις. Το πρώτο γκολ του Άγγλου μπήκε στο 54′, με τον ίδιο να σκοράρει με ένα περίεργο τρόπο. Ο μέσος της Μπορούσια έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με τον Κάστελς να αποκρούει, την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα. Πριν το δεύτερο γκολ του Μπέλινγκαμ, σκόραρε για δεύτερη φορά και ο Αντεγέμι. Ο νεαρός επιθετικός βρήκε δίχτυα από κοντά, μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Βόλφσμπουργκ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 86′, με τον Μπέλινγκαμ να σκοράρει μετά από ασίστ του Μπραντ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Τέρζιτς) (4-3-3) : Κόμπελ – Βολφ, Χούμελς (Εζκάν 63′) Σούλε, Ρίερσον – Μπέλινγκαμ, Τσαν Μπραντ – Μάλεν (Ρόις 63′), Αλέ (Μουκοκό 62′), Αντεγέμι (Ρέινα 69′)

Βόλφσμπουργκ (Κόβατς) (3-5-2) : Κάστελς – Μπόρναου, Γκιλαβογκί (Παρέδες 46′), Φαν Ντερ Βεν – Άρνολντ, Μπακού (Φίσερ 46′), Ενμέτσα, Σβάνμπεργκ (Γκέρχαρτ 65′), Καμίνσκι (Κόζα 65′) – Βίμερ, Βιντ (Μαρμούς 65′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.