Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 2-1: Επική ανατροπή με Ντρέξλερ (hls)


Με απίθανο δεύτερο ημίχρονο και με χρυσές αλλαγές τους Φαν ντε Μπεργκ και Ντρέξλερ η Σάλκε πήρε μία απίθανη νίκη με 2-1 με αντροπή στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος ήταν ξεκάθαρο πως η Σάλκε ήθελε αλλα δεν μπορούσε. Από την άλλη η Βέρντερ, παρά το ότι ο Φούλγκρουγκ είναι τραυματίας, δεν προβληματίζεται καθόλου καθώς ο Ντουκς διανύει την καλύτερη περίοδο της τρέχουσας σεζόν, σκοράροντας το 9ο από τα 12 γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα, μέσα στο 2023.

Η Βέρντερ δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, μία φορά κυκλοφόρησε την μπάλα άριστα την έστειλε στα πόδια του Ντουκς κι εκείνος ήξερε πολύ καλά την να κάνει, πλάσαρε ιδανικά κι άνοιξε το σκορ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Σάλκε προσπάθησε είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά ο Παβλένκα όπου χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δέυτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα από τους φιλοξενούμενους και μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρεις καλές στιγμές για να φτάσει στο γκολ με κορυφαία εκείνη του οριζόντιου δοκαριού στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, από τον Κράους.

Το γκολ της ισοφάρισης για την Σάλκε ήρθε στο 81ο λεπτό από τον Φαν ντε Μπεργκ που είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, με εξαιρετικό πλασέ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τον Παβλένκα να μην έχει απάντηση.

Το χρυσό 2-1 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 92ο λεπτό ύστερα από καταπληκτική ασίστ του Σάλαζαρ και πλασέ του Ντρέξλερ για να προκαλέσει “έκρηξη” στης Βέλτινς Αρίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.