Τούχελ: «Παιχνίδι με μεγάλο αντίκτυπο, θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Πρώτο παιχνίδι για τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου το «Klassiker», ο Γερμανός σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι, τον χαρακτήρα του, αλλά και το επεισόδιο με τον Αντόνιο Κόντε στο παρελθόν.

Δύσκολο ντεμπούτο για τον Τόμας Τούχελ και την Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός επιστρέφει στην Bundesliga ως προπονητής των «Βαυαρών» και στο πρώτο ματς με τη νέα του ομάδα θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ (01/04, 19:30, NS) σε ένα ντέρμπι κορυφής. Η Μπάγερν είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, ενώ η Ντόρμουντ είναι στην κορυφή και στο +1 από τους Βαυαρούς.


«Δεν μπορώ χωρίς να το δω συναισθηματικά. Και θα γίνει συναισθηματικό, ειδικά στο γήπεδο εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης του βαθμολογικού πίνακα και της αντιπαλότητας. Θα είναι ένα καυτό παιχνίδι. Το ματς θα έχει μεγάλο αντίκτυπο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Δεν είχαμε χρόνο, αλλά δεν χρειαζόταν να πούμε τι περιμένουν οι οπαδοί από εμάς. Ο πήχης έχει μπει ψηλά», δήλωσε ο Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον χαρακτήρα του, αλλά και το επεισόδιο με τον Αντόνιο Κόντε. «Έχω σίγουρα ηρεμήσει, αλλά η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα, όπως η διαφωνία μου με τον Κόντε. Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και αγαπάω το παιχνίδι τόσο πολύ. Φυσικά, είναι δύσκολο να πω για τον χαρακτήρα μου, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι πολύ εκδικητικός και μπορείς αν πας πολύ καλά μαζί μου», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.