Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ 0-0: Χωρίς γκολ και στον δεύτερο γύρο (hls)

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα για δεύτερη φορά φέτος, καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που τελείωσαν το ματς με δέκα.

Η Γκλάντμπαχ ήθελε εκδίκηση για την περσινή ήττα με 6-0 από τη σημερινή αντίπαλό της στο ίδιο γήπεδο, αλλά δεν τα κατάφερε παρ’ όλο που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο με τους Τουράμ, Πλεά, Μπενσεμπαϊνί και Ελβέντι, ενώ στο β’ κέρδισαν αρχικά πέναλτι σε ανατροπή του Τουράμ στην περιοχή, απόφαση που όμως ανακλήθηκε μετά από επέμβαση του VAR.

Η Φράιμπουργκ είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα Φλέκεν, όχι όμως και τους επιθετικούς της, με τον Σάλαϊ που αντικατέστησε τον ασθενή Γκρέγκοριτς να είναι άστοχος.

Η Μπορούσια τελείωσε το ματς με δέκα, καθώς στο 87′ ο Μπενσεμπαϊνί είδε δύο κίτρινες σε δευτερόλεπτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Η Γκλάντμπαχ είναι ένατη με δύο ματς χωρίς νίκη, ενώ η Φράιμπουργκ έμεινε αήττητη για τέταρτο ματς και έπιασε στους βαθμούς την τέταρτη Λειψία, όμως είναι πέμπτη στην ισοβαθμία.

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (Φάρκε): Ζίπελ – Σκάλι, Ιτάκουρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί – Κράμερ, Κονέ – Χόφμαν, Στιντλ (71′ Νόιχαους), Πλεά (90′ Νετς) – Τουράμ.
Φράιμπουργκ (Στράιχ): Φλέκεν – Σιλντιλιά, Γκίντερ, Λίντχαρτ – Κούμπλερ (84′ Γκούλντε), Έγκεσταϊν (78′ Ρελ), Χέφλερ, Γκρίφο (84′ Κάιτελ), Γκούντερ – Χέλερ (90′ Πέτερσεν), Σάλαϊ (78′ Ντόαν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.