Μάιντς-Χοφενχάιμ 1-0: Η μία “πετάει”, η άλλη… παραπατάει (hls)

Την τέταρτη σερί νίκη της σημείωσε η Μάιντς, η οποία επικράτησε 1-0 της Χοφενχάιμ που πλέον μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων δεν βρίσκεται στην τελευταία θέση της Bundesliga.

Η Μάιντς είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Bundesliga το 2023 και αυτό το επιβεβαίωσε και κόντρα στην Χοφενχάιμ την οποία νίκησε 1-0 χωρίς ωστόσο να… μαγέψει με την απόδοσή της. Σημασία έχει όμως ότι το τέλος της 23ης αγωνιστικής την βρήκε με μία ακόμα νίκη, φτάνοντας τους 35 βαθμούς, ενώ η αντίπαλός της έμεινε στους 19 μετρώντας πλέον έξι σερί ήττες, οι τέσσερις εκ των οποίων επί των ημερών του Πελεγκρίνο Ματαράτσο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπαρέιρο στο 33′ μετά από κόρνερ του Φερνάντες και σουτ του Μπελ που αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον Μπάουμαν.

Η Μάιντς είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν δημιούργησε κάποια άλλη μεγάλη φάση, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάτι το εντυπωσιακό.

Στο δεύτερο μέρος, η Χοφενχάιμ ρίσκαρε περισσότερο, είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Γκάιγκερ (50′), Νταμπούρ (63′) και Μπεμπού (76′) αλλά επιθετικά δεν είχε λύσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.