Μπάγερν Μονάχου: Και από το πουθενά σύγκρουση Νόιερ και διοίκησης!

Ο Νόιερ μίλησε για τη φυγή του προπονητή τερματοφυλάκων της Μπάγερν και η διοίκηση δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα τα όσα ειπώθηκαν.

Ο Μάνουελ Νόιερ δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων της Μπάγερν Μονάχου, Τόνι Ταπάλοβιτς και η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει την… τιμωρία του.

Ο Νόιερ, μεγάλος άτυχος αυτής της σεζόν λόγω του τραυματισμού του, θα αγωνιστεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 36χρονος διεθνής τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στο ”Athletic”, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι η φυγή του Ταπάλοβιτς ήταν δυνατό χτύπημα για εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε για την αποχώρηση του προπονητή τερματοφυλάκων:

«Ήταν δυνατό χτύπημα για εμένα. Το έμαθα από τους διοικούντες της ομάδας. Ήρθε από το πουθενά. Για τον Τόνι ήταν ξαφνικό επίσης. Δεν αντιλήφθηκα αυτή την κίνηση. Δεν υπήρχε λόγος που να μπορούσα να καταλάβω. Ειπώθηκαν πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ.

Mου αφήνει μεγάλη απογοήτευση. Αφορά στην ανθρώπινη πλευρά των πραγμάτων, ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκαν σε έναν υπάλληλο. Στην Μπάγερν θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί. Είναι θλιβερό για όλους. Για την ομάδα, για τον Τάπα, για το σταφ και όλους τους τερματοφύλακες. Από την μία πλευρά είμαι, από την άλλη επαγγελματίας».

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα αφήσει την υπόθεση αναπάντητη, μιας και ο Όλιβερ Καν του επιτέθηκε ευθέως λέγοντας ότι οι απόψεις του συγκρούονται με τις αξίες του συλλόγου. Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών έθεσε και ζήτημα κακού timing, με τα μεγάλα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι προ των πυλών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.