Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 3-1: “Έσπασε” το ρόδι για το 2023 (hls)

Το σύνολο του Στράιχ πέτυχε την πρώτη νίκη του με την εκκίνηση του δευτέρου γύρου, διευρύνοντας την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στους Βαυαρούς

Στο πρώτο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες ήταν απολύτως ουσιαστικές εκμεταλλευόμενες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Στο 13′ ο Γκρέγκοριτς με άψογο σουτ εντός μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ με το 7ο γκολ του στην Bundesliga.

Οι Βαυαροί ισοφάρισαν με πέναλτι του Μπερίσα στο 29′ (5 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα), αλλά με τη σέντρα οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ, από τον Χέλερ ύστερα από την ασίστ του Ντόαν.

Γκρέγκοριτς και Μπερίσα είχαν μεγάλες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ τους στο παιχνίδι στο 39′ και στο 41′ αντίστοιχα, με το 2-1 να παραμένει έως το τέλος του πρώτου μέρους. 

Στο 59′ ο Σιλντιλιά είχε δοκάρι, ενώ ο Ντεμίροβιτς στο 80′ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2 όμως ο Φλέκεν του αρνήθηκε το γκολ.

Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ήρθε στο 86′ μετά το κόρνερ του Γκρίφο και την κεφαλιά του Λίνχαρτ, με την Φράιμπουργκ να φτάνει τα 12 γκολ από στατικές φάσεις.

Το σύνολο του Στράιχ έφτασε τους 34 βαθμούς, με την Άουγκσμπουργκ -μετράει 5 σερί ήττες από τη Φράιμπουργκ- να μένει στους 18.

Φράιμπουργκ (3-4-3): Φλέκεν, Κούμπλερ (90+3′ Γκούλντε), Γκίντερ, Λίνχαρτ, Σιλντιλιά,Έγκεσταϊν, Κάιτελ (75′ Βάνγκνερ), Γκιούντερ (αρχ.), Ντόαν (82′ Γκρίφο), Γκρέγκοριτς (76′ Γου-Γέονγκ), Χέλερ (82′ Πέτερσεν)

Προπονητής: Κρίστιαν Στράιχ

Άουγκσμπουργκ (4-4-2); Γκικέβιτς, Γκούμνι, Χάουβελεουβ (αρχ.), Ουντουοκάι, Πέντερσεν (69′ Τσόλινα), Μάιερ, Ένχελς, Ρέτσμπετσαϊ (69′ Ντορς), Ντεμπίροβιτς, Μπέλιο (62′ Γεμπόα), Μπερίσα

Προπονητής: Ενρίκο Μάασεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.