Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου 5-0 : “Ασπιρίνες” ταχείας… ανάρρωσης! (hls)

Γρήγορα θα ξεχαστεί το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης της Λεβερκούζεν με την Ουνιόν, με τις επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων στα όρια του φλύαρου και του ανύπαρκτου!

Γρήγορα θα ξεχαστεί το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης της Λεβερκούζεν με την Ουνιόν, με τις επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων στα όρια του φλύαρου και του ανύπαρκτου!

Οι εμφανώς αγχωμένοι γηπεδούχοι ήθελαν ένα καλό “ξύπνημα”, μια… έκρηξη για να πάρουν μπρος κι αυτό το πρόσφερε ένας πρώην παίκτης των Βερολινέζων, ο Άντριτς με μονοκόματο σουτ στην πρώτη φάση του 2ου ημιχρόνου! Αυτό ήταν… Η προσεγμένη αμυντικά φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να αλλάξει ρότα, βγαίνοντας μάλλον απρόσεκτά στον ανοιχτό χώρο και γνώρισε μια συντριβή.. εξπρές! Στο 56′ έπειτα από γκάφα του γκολκίπερ Γκριλ και δύο λεπτά αργότερα – πάλι με φάση που ξεκίνησε από κόρνερ της Ουνιόν (!) – ο Γάλλος Ντιαμπί πέτυχε δύο τέρματα. Στο 68′ με ωραίο τακουνάκι ο Χλόζεκ έκανε το 4-0 και στο 76′ πάλι στην κόντρα, ο Μπάρεκ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Οι “ασπιρίνες” έφεραν μια ταχύτητη ανάρρωση στις φετινές “ασθένειες” στην ομάδα του Λεβερκούζεν που με αυτή τη νίκη “ξεκόλλησε” από την γραμμή της παραμονής στην κατηγορία.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.