Σάλκε-Χόφενχαϊμ 0-3: “Πέταξε” στην τρίτη θέση (hls)

Μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, η Χοφενχάιμ παρουσιάστηκε με άγριες διαθέσεις στο "Φέλτινς Αρένα", συντρίβοντας με σκορ 3-0 την Σάλκε, στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε το παιχνίδι, όταν στο 7ο λεπτό ο Αυστριακός Γκράιμλ, ανέτρεψε τον συμπατριώτη του Μπαουμγκάρτνερ και ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR, υπέδειξε πέναλτι, με τον Σκοβ να ευστοχεί για το 0-1.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαρία με τον Ρουτέρ στο 23΄, απειλήθηκαν σοβαρά σε διπλή φάση στο 30΄ όταν το σουτ του Μολέ, βρήκε το δοκάρι του Μπάουμαν και στη συνέχεια το σουτ του Ουβεγιάν, έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή ο τερματοφύλακας της Χοφενχάιμ. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου σε μία υποδειγματική αντεπίθεση ο Νταμπούρ έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη, στο 56΄ ο Τερόντε είχε δεύτερο δοκάρι και λίγο αργότερα ο Σκοβ με το δεύτερο εύστοχο πέναλτι στο ματς, ‘σφράγισε” τη σημαντική νίκη για την ομάδα του, η οποία προωθήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Σάλκε παρέμεινε 16η και αυτή η 4η σερί ήττα, ίσως να οδηγήσει στην αποπομπή τον τεχνικό της, Φρανκ κράμερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.