Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-1: Χαμόγελα μόνο για τους “Λύκους” (hls)

Πολλές ευκαιρίες, σπουδαίες επεμβάσεις από τους δύο τερματοφύλακες, από ένα γκολ η κάθε ομάδα αλλά μία από τις δύο έφυγε ικανοποιημένη από το γήπεδο, η Βόλφσμπουργκ.

Ένα από τα καλύτερα, σε παραγωγή φάσεων, παιχνίδια, έγινε στην WWK Arena με την Άουγκσμπουργκ και την Βόλφσμπουργκ να σκοράρουν από ένα γκολ και να βάζουν στο “σακούλι” τους από έναν βαθμό.

Πρώτη τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε στο 13ο λεπτό και ήταν για την Άουγκσμπουργκ, με τους γηπεδούχους να αγγίζουν το γκολ, όμως αρχικά ο Κάστελς κάνει απίθανη απόκρουση σε προσπάθεια του Ντεμίροβιτς, κρατώντας το 0-0.

Στο 27ο λεπτό και αφού δεν έβαλε γκολ στο 13′ η Άουγκσμπουργκ, το έβαλε η Βόλφσμπουργκ με τον Γέρχαρντ κάνοντας το 0-1 παγώνοντας τους περισσότερους από 30 χιλιάδες φίλους των γηπεδούχων.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στο δεύτερο μέρος οι δύο τερματοφύλακες είχαν μπόλικη δουλειά, με πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους, στο 48ο λεπτό, με τον Μάρμους να μην μπορεί να νικήσει τον Κούνπεκ, ο οποίος έκανε τρομερή απόκρουση στην πρώτη προσπάθεια, στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ένα ακόμη σουτ από τον Βίμερ ανάγκασε και πάλι σε απίθανη αντίδραση – απόκρουση, με τον… αγκώνα, τον Κούμπεκ κρατώντας το παιχνίδι στα επίπεδα του 1-0. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Γκέρχαρντ να χάσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα που έχασε την ευκαιρία να σκοράρει ήταν αυτή που δέχτηκε στη συνέχεια το γκολ. Αυτό έγινε στο 55ο λεπτό με σκόρερ τον Γκούμνε με σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής.

Από το 1-1 και μετά υπήρξαν άλλες τέσσερις τεράστιες ευκαιρίες, δύο για κάθε ομάδα, ώστε να πάρουν προβάδισμα αλλά σε καμία απ’ αυτές δεν νικήθηκαν οι Κάστελς και Κούμπεκ, μένοντας έτσι το 1-1 ως το τέλος. Ισοπαλία που ικανοποιηεί μόνο τους φιλοξενούμενους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.